Θανάσης Ράλλης

Όλα όσα πρέπει να κάνετε πριν το μεγάλο ματς

www.sport-fm.gr


Είναι αλήθεια ότι όσο περνάει η ώρα αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι πλησιάζει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Αργεντινή. Και όχι οποιοδήποτε παιχνίδι! Μουντιάλ, πιθανότητες πρόκρισης και όλα τα υπόλοιπα που φτιάχνουν μια ωραία ατμόσφαιρα.

Ακολουθούν μερικές σύντομες οδηγίες για το πως θα παρακολουθήσετε το παιχνίδι με όλες τις ανέσεις και χωρίς προβλήματα τις τελευταίας στιγμής.

Πρώτο και σημαντικότερο. Βρείτε τα φυλλάδια από τα ντελιβεράδικα από τώρα. Σταματήστε να διαβάζετε το κείμενο και εντοπίστε τα αμέσως. Θα περιμένω να γυρίσετε σφυρίζοντας έναν ευχάριστο σκοπό. Άντε λοιπόν…

(Όντως σφυρίζω, για εσάς που δεν πήγατε. Είπαμε ότι θα περιμένω τους υπόλοιπους και θα τηρήσω το λόγο μου).

Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Λοιπόν. Θα πρέπει να παραγγείλετε τουλάχιστον μία ώρα πριν τον αγώνα. Αλλά αυτό νομίζω ότι το ξέρετε ήδη, αυτό που πρέπει να προβλέψετε είναι η καθυστερημένη άφιξη κάποιου από τους καλεσμένους. Μην τον πιστέψετε όταν σας πει ότι σε πέντε λεπτά θα είναι εκεί. Το ποιο πιθανό είναι ότι σας λέει ψέματα και δεν έχει φύγει καν από το σπίτι του ο αχαΐρευτος. Για να αποφύγετε τις εντάσεις φροντίστε να τον ρωτήσετε τι θέλει να φάει πριν φτάσει.

Είναι κρίμα να φτάσετε στο έγκλημα για κάτι τέτοιο. Αν πάλι φτάσετε στο έγκλημα εγώ θα σας επικροτήσω. Μία από τις αρχές μου είναι ότι όποιος μπλέκεται με το φαγήτο μου πρέπει να πεθαίνει. Ξέρω ότι ίσως ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά έτσι έμαθα από μικρός. Όποιος μπλέκεται με το φαγητό μου πεθαίνει. Και μπράβο του.

Αν τώρα έχετε αρκετούς καλεσμένους φροντίστε να μην είστε ο ποιο κοντινός στην κουζίνα. Θα σας έχουν όλη την ώρα στο σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Δεν έγινε και τίποτα αν σας πουν κακό οικοδεσπότη, τουλάχιστον εσείς βάζετε το σπίτι, λίγη κακή κριτική δεν έβλαψε κανένα.

Προειδοποιήστε αυτόν που έχει την τάση να μιλάει περισσότερο από τους υπόλοιπους, να κρατάει τις σκέψεις του για τον εαυτό του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάποιος θα εκνευριστεί, κάποιος άλλος θα απαντήσει, κάποιο τασάκι θα πεταχτεί στον αέρα και άντε μετά να μαζέψεις τη στάχτη από το πάτωμα.

Αν γίνει το απευκταίο μην τολμήσετε να φέρετε ηλεκτρική σκούπα. Απλά σπρώξτε με το πόδι σας τη στάχτη κάτω από το καναπέ.

Και εμείς εδώ στον ΣΠΟΡ FM κάπως έτσι θα λειτουργήσουμε. Αν και δεν έχουμε καναπέδες. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως θα έπρεπε να έχουμε καναπέδες. Τέτοιες συνθήκες εργασίας θέλω. Καναπέδες, τασάκια και δύο αρωματικά κεριά. Και να δουλεύει το κλιματιστικό. Συνέχεια. Και να βλέπω θάλασσα.

Άλλα κάπου νομίζω ότι αποσυντονίστηκα.

Λοιπόν τι λέγαμε; Α ναι. Κάναμε ανάλυση του αγώνα και των δύο ενδεκάδων…

Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x