Stoiximan Super League

Ξανά για Σάλατιτς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αλλά εφόσον δεν υπάρχει σύντομα κατάληξη στην υπόθεση, τότε θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να έριξε ξανά στο τραπέζι το όνομα του Βέρο Σάλατιτς. Ποια τα δεδομένα για τον Μάρκος Αλόνσο.

Η ΑΕΚ θα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αλλά εφόσον δεν υπάρχει σύντομα κατάληξη στην υπόθεση, τότε θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις. Η Πόρτσμουθ εξακολουθεί να παίζει παιχνίδι αναμονής αξιώνοντας τουλάχιστον 500.000 ευρώ για τον Σενεγαλέζο μέσο, ενώ οι άνθρωποι της «Ένωσης» προσπαθούν είτε να αποκτήσουν τον 32χρονο άσο ως ελεύθερο, είτε δίνοντας ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη την Τρίτη έριξε και πάλι στο τραπέζι ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση το όνομα του Βέρο Σάλατιτς. Ο 24χρονος Βόσνιος άσος θεωρείται από τον Σερβοέλληνα τεχνικό εξαιρετική περίπτωση και σίγουρα είναι πιο οικονομικός από τον Ντιόπ. Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Γκρασχόπερς, αλλά δεν θα απαιτηθούν πολλά λεφτά για να αποκτηθεί, ενώ έχει σαφώς μικρότερο κασέ από τον άσο της Πόρτσμουθ (που ζητεί τουλάχιστον 700 χιλ. ευρώ το χρόνο).

Εφόσον τις επόμενες ημέρες δεν προκύψει «φως» στην υπόθεση Ντιόπ, η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να στραφεί στον Σάλατιτς, που φέτος είχε 34 συμμετοχές και 3 γκολ στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο, τον οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θεωρεί πολύ καλή περίπτωση για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει πείσει τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος ήταν προπονητής του στη Σεβίλλη, πως η ΑΕΚ θα ήταν ιδανική επιλογή, αλλά μένει να υπάρξει συμφωνία και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπενφίκα θέλει τον παίκτη ανάμεσα στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ υπάρχει πρόταση και από την Μπόλτον. Πέρα από τον 19χρονο άσο και τον Μπουκαρί Ντραμέ, η ΑΕΚ έχει στα υπόψη και μία ακόμη λύση για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο προπονητής της «Ένωσης» ζήτησε από τη διοίκηση να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές μεσοαμυντικού και αριστερού μπακ ώστε να έχει τους δύο αυτούς παίκτες στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ (αρχίζει στις 6 Ιουλίου). Όσο για τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες, που εξαρτώνται από τις πωλήσεις Σκόκο, Τζεμπούρ, πιθανώς και Μπλάνκο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν δείχνει να βιάζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x