Γενικά

Αερομαχιών συνέχεια! (vid)

Στην Αμερική πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος γύρος του Red Bull Air Race. Ο Πολ Μπόνχομ ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου αγώνα του Red Bull Air Race που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. Ο Βρετανός έδωσε μία εκπληκτική παράσταση με φόντο το εντυπωσιακότερο σκηνικό στα οκτώ χρόνια διεξαγωγής του θεσμού, επικρατώντας έτσι σε μία αερομαχία που έκοβε την ανάσα.

Στην Αμερική πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος γύρος του Red Bull Air Race!

Ο Πολ Μπόνχομ ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου αγώνα του Red Bull Air Race που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. Ο Βρετανός έδωσε μία εκπληκτική παράσταση με φόντο το εντυπωσιακότερο σκηνικό στα οκτώ χρόνια διεξαγωγής του θεσμού, επικρατώντας έτσι σε μία αερομαχία που έκοβε την ανάσα. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Λαμπ και Τσάμπλις.

Ο Μπόνχομ έκανε αλάνθαστες πτήσεις στην εναέρια διαδρομή ανάμεσα στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το φαντασμαγορικό Μανχάταν. Ανεβάζοντας τον πήχη από διαδικασία σε διαδικασία, ο κάτοχος του τίτλου κέρδισε το χειροκρότημα των 75.000 θεατών που βρέθηκαν στις όχθες του ποταμού Hudson αλλά ταυτόχρονα πήρε και μία βαθμολογική ανάσα αφού στους προηγούμενους τρεις αγώνες είχε τερματίσει πίσω από τον Άρτς. Η μεταξύ τους διαφορά είχε μειωθεί στον έναν μόλις πόντο αλλά παρά την πίεση, ο Bonhomme αποδείχθηκε για πολλοστή φορά άριστος.

Στον τελικό ο Μπόνχομ, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αναγκάζοντας τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του τίτλου, τον Αρτς, να πιέσει πέρα από τα όρια και τελικά να λυγίσει. Ο Αυστριακός χτύπησε πυλώνα στην τελική του προσπάθεια με αποτέλεσμα να χάσει κάθε ελπίδα για το βάθρο. Για τον Μπόνχομ ήταν η 12η συνεχής παρουσία του εκεί, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ! Πλέον, ο «ήρεμος» Βρετανός έχει σαφές πλεονέκτημα και στη μάχη του τίτλου, αφού έφτασε τους 53 βαθμούς έναντι 48 του Αρτς, με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό. Επικεντρώθηκα στις δικές μου προσπάθειες, στο αεροπλάνο μου, την εναέρια διαδρομή και τελικά τα κατάφερα. Τώρα ήρθε η ώρα να το γιορτάσω», δήλωσε ο μεγάλος νικητής της αερομαχίας της Νέας Υόρκης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x