Stoiximan Super League

«Δεν θα αφήσουμε τον Ντιόπ έτσι…»

Οι κινήσεις στη σκακιέρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πόρτσμουθ για την Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνεχίζονται. Ο Ανδρέας Ανδρονίκου, γενικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, επανέλαβε μιλώντας στην εφημερίδα «The News» ότι δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον Σενεγαλέζο μέσο. Δυσκολεύει του Αλόνσο, στασιμότητα και ερωτηματικά για την επιστροφή του Δέλλα. Προχωρούν τα έργα στα Σπάτα.

Οι κινήσεις στη σκακιέρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πόρτσμουθ για την Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνεχίζονται. Ο Ανδρέας Ανδρονίκου, γενικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, επανέλαβε μιλώντας στην εφημερίδα «The News» ότι δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον Σενεγαλέζο μέσο. Μάλιστα όρισε την τιμή του στο ένα εκατ. ευρώ, παρότι προ ημερών είχε πει ότι αξιώνει 700.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση η «Ένωση» δεν είναι διατεθειμένη να διαθέσει αυτό το ποσό για τον 32χρονο άσο κι εφόσον μέσα στις επόμενες ημέρες δεν υπάρχει ευτυχής κατάληξη (υπάρχει πάντως αισιοδοξία στη διοίκηση), θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι ο 24χρονος Βόσνιος Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερς.

«Η ΑΕΚ μάς έχει ενοχλήσει και βρίσκομαι σε επαφές μαζί της. Γνωρίζει τη θέση μας και ότι πρέπει να πληρώσει. Δυστυχώς αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Περιμένουμε να επανέλθει με κάτι πιο λογικό. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει με μία πρόταση που θα μας ικανοποιεί», ανέφερε ο κ. Ανδρονίκου και πρόσθεσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον και αλλού για τον Ντιόπ και θέλουμε ένα ποσό να τον πουλήσουμε. Δεν θα τον αφήσουμε με ένα μικρό ποσό. Εξαρτάται από την ΑΕΚ αν θα φτάσει τις αξιώσεις μας. Ο Ντιόπ μπορεί να φύγει με 1 εκατ. ευρώ κι αν η ΑΕΚ τον θέλει θα πρέπει να τον πληρώσει. Δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να τον αφήσουμε να φύγει έτσι. Αν η ΑΕΚ δεν θέλει να πληρώσει το ποσό που θέλουμε, υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Ελπίζω να το λάβουν αυτό υπ' όψιν τους».

Δύσκολα του Αλόνσο

Στην Μπενφίκα καταλήγει ο Μάρκος Αλόνσο όπως δήλωσε ο πατέρας του (επίσης Μάρκος), στην ισπανική εφημερίδα «AS». «Είναι ευχαριστημένος με αυτή την προοπτική. Μέχρι όμως να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο σύλλογοι (σ.σ.: Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενφίκα) κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα».

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα ο 19χρονος άσος, που είναι από τις βασικές επιλογές της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα στη συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον πορτογαλικό σύλλογο για τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ Άνχελ Ντι Μαρία.

Στάσιμο του Δέλλα

Ανοικτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Τραϊανού Δέλλα και φαίνεται πως η επιστροφή του δεν είναι τόσο βέβαιη όσο παρουσιαζόταν τις προηγούμενες ημέρες. Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Αλεξόπουλος (που δεν θα φύγει αν δεν βρει ομάδα) και Ματεντζίδης (ίσως δοθεί δανεικός) κρίνονται αρκετοί για την οπισθοφυλακή της ΑΕΚ, αλλά η παρουσία μίας προσωπικότητας όπως ο Δέλλας θα βοηθούσε πολύ και σε εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Προχωρά το προπονητικό

Με πολύ γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ήδη τοποθετήθηκαν οι προβολείς, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα αρχίσει η φύτευση του χόρτου στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου το ένα γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση από την ομάδα της «Ένωσης», ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αυτού θα έχει παραδοθεί και το δεύτερο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x