Θανάσης Ράλλης

Μόνη λύση η λοβοτομή

www.sport-fm.gr


Είναι αλήθεια ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Το προσπαθώ αλλά όταν πάω να το κάνω πετάγονται δύο φλέβες στο λαιμό μου, που με προειδοποιούν ότι αν συνεχίσω να κοροϊδεύω τον εαυτό μου θα ανατιναχτώ. Και είμαι σίγουρος ότι το θέαμα δεν θα είναι και το καλύτερο δυνατό. Εντυπωσιακό ναι. Γιατί σπάνια βλέπεις άνθρωπο να ανατινάζεται από μόνος του χωρίς εκρηκτικά, αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να πει «να μία ωραία ανατίναξη ανθρώπου».

Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός λοιπόν. Και θα σας εξηγήσω το γιατί σε πολύ λίγο. Τώρα που η Εθνική είπε αντίο στο Μουντιάλ όλοι μπορούμε να προσηλωθούμε στα κολλήματα μας με την ησυχία μας. Γιατί ναι, θα ήταν τεράστια επιτυχία η πρόκριση. αλλά ας μη γελιόμαστε. Έχουμε μάθει να βλέπουμε Μουντιάλ χωρίς την Ελλάδα. Μας έδωσε και ένα έξτρα κίνητρο να παρακολουθήσουμε τη φάση των ομίλων με ενδιαφέρον.

Πόσες πιθανότητες υπήρχαν να φανατιστεί τόσος κόσμος στην Ελλάδα για το ματς Νιγηρία-Ν. Κορέα; Και όλοι φαν της Νιγηρίας. Ξέρω βέβαια έναν τύπο και τον ξέρετε και εσείς αφού τον ακούτε στον ΣΠΟΡ FM, που είχε παίξει τα λεφτάκια του (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία) σε νίκη της Ν. Κορέας. Και κάθε φορά που οι υπόλοιποι πανηγύριζαν ή φώναζαν υπέρ της Νιγηρίας τους κοίταζε με μισό μάτι έτοιμος να τους επιτεθεί με όποια κίνηση πολεμικής τέχνης του ερχόταν στο μυαλό. Η δικιά μου θα ήταν ο «στριφογυριστός γύπας». Ευτυχώς όμως δεν ήμουν στη θέση του και δεν χρειάστηκε να το εφαρμόσω. Ο «στριφογυριστός γύπας» είναι επικίνδυνος. Πιστέψτε με.

Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός λοιπόν. Και θα σας εξηγήσω το γιατί αμέσως τώρα. Ήρθε η ώρα η Αγγλία να αντιμετωπίσει την Γερμανία. Και εγώ για ένα περίεργο λόγο είμαι πολύ Άγγλος. Δεν το έχω εξηγήσει λογικά ποτέ. Δεν το έχω καταλάβει ποτέ. Δεν το έχω φιλτράρει ποτέ. Έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου και δεν μπορώ να αλλάξω τώρα που τα χρόνια πέρασαν και με πιάνει η μέση μου όταν προσπαθώ να παίξω μπέιζμπολ κρατώντας τη βουβουζέλα μου για μπαστούνι. Κάπως έτσι δεν είστε και εσείς με τις ομάδες που υποστηρίζετε; Μπορείτε να το εξηγήσετε; Εγώ πάντως δεν μπορώ και ειδικά όταν εκείνες οι δύο φλέβες που λέγαμε νωρίτερα στο λαιμό αρχίζουν να πετάνε, καταλαβαίνω ότι οριακά το γλυτώνω το εγκεφαλικό.

Δεν μπορώ λοιπόν να βγω και να κρίνω αντικειμενικά αυτό το παιχνίδι. Ναι θα είναι έτσι, ναι θα είναι αλλιώς. Αλλά… At the end of the day θα ξυπνήσουν μνήμες περίεργες και θα αρχίσω να τραγουδάω three lions on the shirt.

Πιο γραφικός πεθαίνεις. Δεν γίνεται να επιζήσεις και τρέμω την ώρα της Κυριακής που θα έχει ολοκληρωθεί το ματς και θα πρέπει να ανέβω για εκπομπή γύρω στις 7.

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Αυτές οι καταραμένες οι ιδέες που σου μπαίνουν στο μυαλό χωρίς να ξέρεις το γιατί και το πώς, είναι πολύ επικίνδυνες. Εγώ λέω να τις καταργήσουν. Η λοβοτομή είναι μία καλή λύση. Εγώ τουλάχιστον μου τη συνιστώ. Καταραμένες σκέψεις που μπαίνουν στο μυαλό. Λοβοτομή κύριοι… Λοβοτομή…

Και μην ξεχνάτε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας την ώρα που οι φλέβες πετάνε και δεν μπορείτε να καταλάβετε το γιατί. Σκεφτείτε ότι πολύ σύντομα θα σας έχει περάσει.

Υ.Γ. Ραντεβού στο Sonisphere… Ξέρετε εσείς…

Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x