Live με τον Βαγγέλη Αυγουστή

Σώοι, αβλαβείς και… καλές διακοπές!

Το sport-fm.gr ήταν στην επιστροφή των διεθνών, της ΕΠΟ και της ελληνικής αποστολής από τη Νότιο Αφρική. Διαβάστε τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Γράφει ο Βαγγέλης Αυγουστής

Το sport-fm.gr ήταν στην επιστροφή των διεθνών, της ΕΠΟ και της ελληνικής αποστολής από τη Νότιο Αφρική. Διαβάστε τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το κλίμα κατά την διάρκεια της πτήσης ήταν εξαιρετικό, με τους παίκτες να είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο Μουντιάλ. Οι φίλαθλοι της «γαλανόλευκης» ευχαρίστησαν τους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ για τις στιγμές που τους χάρισαν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Οι διεθνείς δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να υπογράφουν αυτόγραφα και όσοι από τους επιβάτες δεν είχαν μαζί τους φανέλες, μπάλες ή χαρτί, πήραν τα μαξιλάρια του αεροπλάνου!

Μάλιστα, τα περισσότερα αυτόγραφα υπέγραψε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν σταμάτησε μέχρι να σβήσουν τα φώτα του αεροπλάνου. Η αποστολή της Ελλάδας ήταν στην πρώτη θέση, αλλά ο αρχηγός της Εθνικής πηγαινοερχόταν συνεχώς και συνομιλούσε με τους φιλάθλους.

Το… πάρτι έλαβε τέλος στις 03:45 όταν και έσβησαν τα φώτα του αεροπλάνου, με τον κυβερνήτη να λέει: «Σας ευχαριστούμε για όλα. Μας κάνατε υπερήφανους». Μετά από τις δυόμισι πρώτες ώρες όλους τους είχε πάρει ο ύπνος. Στη «γαλαρία» του αεροπλάνου ήταν ο Κατσουράνης, ο Τοροσίδης, ο Νίνης, ο Χαλκιάς, ο Σαμαράς και ο Σηφάκης, μαζί με τον Παπασταθόπουλο, οι οποίοι κοιμόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης και δεν καταλάβαιναν τίποτα (από τις συνεχόμενες αναταράξεις)!

Τις στιγμές που θέλεις να πάρεις θάρρος, μοιραία απευθύνεσαι σε κάποιον πιο «έμπειρο». Ίσως η επιλογή να είναι ατυχής, ίσως να ήμασταν πραγματικά μέλη μιας τρελής πτήσης. «Φίλε μου, παίζω τόσα χρόνια ποδόσφαιρο, έχω κάνει τόσα ταξίδια στην Ευρώπη, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έχω φάει τέτοιο κούνημα», είπε ο Πατσατζόγλου. Τα λόγια του έφεραν ακόμη μεγαλύτερη απόγνωση, παρά την ηρεμία που αναζητούσα.

Σε μία στιγμή, οι διεθνείς έκαναν πλάκα στον Κατσουράνη. Του είχαν κρύψει τον κινητό και εκείνος νόμιζε ότι του το είχαν κλέψει.

Στα πηγαδάκια των συζητήσεων υπήρχε η επόμενη μέρα της εθνικής, μετά το συγκινητικό αντίο του Ρεχάγκελ (που παρέμεινε στη Νότιο Αφρική). Οι περισσότεροι παίκτες άκουγαν μουσική, ενώ άλλοι - όπως ο Νίνης - έβλεπαν ταινίες σε λάπτοπ. Μόλις κατέβηκαν στην αίθουσα αφίξεων, πήραν τις αποσκευές τους και ευχόντουσαν ο ένας στον άλλον καλές διακοπές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x