Stoiximan Super League

Ανανέωση στην… αγωνία!

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Ηρακλή για να μάθουν την τύχη της ομάδας τους. Μετά από μια ολόκληρη ημέρα αναμονής και αναβολών -και με περίπου 1000 από αυτούς να περιμένουν υπομονετικά έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ- η επιτροπή αδειοδότησης της τελευταίας ενημέρωσε τελικά ότι η απόφαση θα κοινοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Ηρακλή για να μάθουν την τύχη της ομάδας τους.

Μετά από μια ολόκληρη ημέρα αναμονής και αναβολών -και με περίπου 1000 από αυτούς να περιμένουν υπομονετικά έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ- η επιτροπή αδειοδότησης της τελευταίας ενημέρωσε τελικά ότι η απόφαση θα κοινοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, κάθε άλλο παρά ικανοποίησε τους εκδρομείς οπαδούς του «Γηραιού» -που περίμεναν εκεί από τις 9 το πρωί- και οδήγησε αρκετούς από αυτούς στην απόφαση να παραμείνουν έξω από τα γραφεία μέχρι και αύριο.

Πληροφορίες, δε, θέλουν αρκετούς ακόμα φίλους του Ηρακλή να συγκεντρώνονται ήδη έξω από το «Ιβανώφειο» στη Θεσσαλονίκη και να ετοιμάζουν νέα «κάθοδο», προκειμένου να είναι παρόντες όταν θα ανακοινωθεί η απόφαση που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στη Superleague.

Ρεπορτάζ: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x