Stoiximan Super League

Προχωράει για Ρόμενταλ!

Έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από τον Άγιαξ και οι «πράσινοι» παρουσιάζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν μέχρι 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. «Δεν αποκλείω τίποτα για τον Παναθηναϊκό, αλλά προτεραιότητα είναι να μείνει στην Ολλανδία», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη στη SportDay. Συνάντηση με τον Νίκο Νιόπλια είχε χθες το απόγευμα ο Κάρλος Φρέιτας.

Έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από τον Άγιαξ και ο Νίκος Νιόπλιας εκτιμά ότι αν έρθει ο 32χρονος παίκτη ή ο Σίντνεϊ Γκοβού - μαζί με τον Πέτσκο, τότε είναι καλυμμένος για τις θέσεις δεξιά στα χαφ και στην επίθεση.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν μέχρι 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, την ώρα που ο Άγιαξ του δίνει περίπου 800.000 ευρώ για να ανανεώσει. Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι η Δανία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ και το «τριφύλλι» αναμένεται να κινηθεί άμεσα για τον Ρόμενταλ, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Φέγενορντ και κάποιων αγγλικών ομάδων (Μπλάκμπερν, Μπόλτον, Γουέστ Χαμ).

Ο μάνατζερ του 32χρονου παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, μίλησε στη «SportDay» και τόνισε: «Η μοναδική ενόχληση που είχα από την Ελλάδα ήταν από έναν μάνατζερ που μου είπε ότι ενεργεί για λογαριασμό μιας ομάδας και μου ζήτησε τα δεδομένα για να έρθει ο Ρόμενταλ στην Ελλάδα.

Τώρα διαπραγματευόμαστε με τον Αγιαξ, για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Αυτή είναι η επιθυμία του Ντένις και της οικογένειάς του. Μόνον αν δεν προκύψει συμφωνία με τον Αγιαξ θα κοιτάξουμε τις προτάσεις από το εξωτερικό. Δεν αποκλείω τίποτα για τον Παναθηναϊκό, αλλά προτεραιότητα είναι να μείνει στην Ολλανδία
».

Τα είπαν Νιόπλιας-Φρέιτας

Συνάντηση με τον Νίκο Νιόπλια είχε χθες το απόγευμα ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και τον υποδέχθηκε ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, και στη συνέχεια γνωρίστηκε με τον προπονητή του «τριφυλλιού». Ο Μακεδόνας τεχνικός τού έδωσε DVD για να σχηματίσει εικόνα για το ρόστερ και κατόπιν συζήτησαν για τα μεταγραφικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Φρέιτας δεν αναφέρθηκαν ονόματα. Ο Νιόπλιας του επισήμανε τις θέσεις στις οποίες εκτιμά ότι χρειάζεται ενίσχυση και το στυλ των παικτών που θέλει. Ο Πορτογάλος φέρεται να έμεινε εντυπωσιασμένος από όσα είδε και σήμερα θα μεταβεί στην ΠΑΕ για να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

* Όπως γράφει η «SportDay», άνθρωπος του Παναθηναϊκού ήρθε σε επαφή με τον Ντάνιελ Φερνάντες, τον οποίο ενημέρωσε ότι τον θέλουν στο «τριφύλλι» για εναλλακτική λύση του Αλέξανδρου Τζόρβα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας φέρεται να απάντησε θετικά και η μεταγραφή αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

* Μόλις ο Γιώργος Ιωαννίδης μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, τότε θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό. Στις 28 Ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή του νεαρού αμυντικού κατά του «Γηραιού» και αυτή τη στιγμή θεωρείται κλεισμένος από τους «πράσινους».

* Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x