Stoiximan Super League

Συνάντηση Ντάρκο – Μαρινάκη

Μία ημέρα μετά από την συνάντηση του με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος είναι ένας από τους υποψηφίους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Τις διπλές προπονήσεις άρχισαν στην Γερμανία οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία της ομάδας. Διαβάστε τι έγινε στην 2η ημέρα της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας. Αποστολή στο Μόναχο: Αντώνης Σαούλης

Μία ημέρα μετά από την συνάντηση του με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος είναι ένας από τους υποψηφίους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος επιθετικός είναι και το φαβορί για την θέση.

Πλέον απομένει ο κ.Μαρινάκης να συναντηθεί και με τον τρίτο υποψήφιο για το πόστο, τον Κριστιάν Καρεμπέ και λογικά μετά από αυτή τη σειρά των συναντήσεων να πάρει την απόφασή του για το ποιον θα προτιμήσει…

Η 2η ημέρα προετοιμασίας...

Τις διπλές προπονήσεις άρχισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Μόναχο στη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας τους.

Αποστολή στο Μόναχο: Αντώνης Σαούλης

Το πρωί… τρέξιμο
Κάθε αρχή και δύσκολη. Ο Έβαλντ Λίνεν στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής έκανε τεστ φυσικής κατάστασης στους παίκτες του έτσι ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας. Τους χώρισε σε γκρουπ και άρχισε τις μετρήσεις.

Απών ήταν ο Ντάρμπισάιρ ο οποίος έμεινε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Το απόγευμα… μπάλα!
Τρέξιμο αλλά και για πρώτη φορά οικογενειακό διπλό από τον Έβαλντ Λίνεν στην προετοιμασία της Παρασκευής.

Ο Γερμανός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των δέκα ατόμων με τον Σοϊλέδη να παίζει μπαλαντέρ ανάλογα με το ποια από τις δύο ομάδες είχε την μπάλα στην κατοχή της.

Τα βλέμματα έπεσαν επάνω στον Κέβιν Μιραλάς ο οποίος είχε καλή παρουσία με τα ερυθρόλευκα. Πάντως, το πρώτο τέρμα της προετοιμασίας το σημείωσε ο Όσκαρ ο οποίος είχε και ένα δοκάρι με μια λόμπα που δοκίμασε.

Απών ο Ζαϊρί
Εκτός από τους Ντουντού, Ντάρμπισάιρ και Λεντέσμα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ο Ζαϊρί στην απογευματινή προπόνηση γυμνάστηκε για ένα διάστημα μόνος του. Προηγουμένως είχε ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Αθηναϊκός καιρός!
Άλλα περίμεναν και άλλα –τελικά- βρήκαν. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού πήγαν στο Μόναχο για να γίνει η προετοιμασία της ομάδας με καιρικές συνθήκες σαφώς καλύτερες από αυτές της Ελλάδας. Όμως από την ημέρα που η αποστολή της ελληνικής ομάδας πάτησε το γερμανικό έδαφος οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες που θυμίζουν αυτές που άφησαν από το… προπονητήριο του Ρέντη.
Φυσικά, αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια των παικτών στις ασκήσεις που τους υποβάλει ο Έβαλντ Λίνεν.

Τα φιλικά
Την Κυριακή το απόγευμα (27/6, 19:30) οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την ερασιτεχνική Καουφμπόιρεν. Ακολουθούν τα ματς με Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1/7), Σλάβια Πράγας (4/7) και Στεάουα Βουκουρεστίου (9/7).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x