Stoiximan Super League

Τζένοα για Τζόρβα

Πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Αλέξη Τζόρβα ετοιμάζεται να καταθέσει η Τζένοα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 1,5-1,8 εκατ. ευρώ. Οι επόμενες κινήσεις Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου-Πατέρα. Το παλεύουν οι «πράσινοι» για Ρόμενταλ.

Πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Αλέξη Τζόρβα ετοιμάζεται να καταθέσει η Τζένοα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 1,5-1,8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή τερματοφύλακα, αφού δεν έχει κατορθώσει να συμφωνήσει με την Κιέβο Βερόνα για τον Στέφανο Σορεντίνο. Σύμφωνα με κάποιες πηγές και άλλη μία ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο άσο, που δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν έρθει επίσημη πρόταση για τον Τζόρβα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα τη συζητήσει και σε περίπτωση που παραχωρηθεί θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα που θα προορίζεται για βασικός.

Οι επόμενες κινήσεις «Τζίγκερ» και Βγενόπουλου-Πατέρα

Να κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου θέλει και πάλι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και για το λόγο αυτό σε περίπτωση που δεν καλυφθεί από τους υπόλοιπους μετόχους η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου φέρεται διατεθειμένος να την καλύψει ο ίδιος. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα για την πραγματοποίηση δύο «ηχηρών» μεταγραφών.

Την ίδια ώρα, τις επόμενες κινήσεις τους ετοιμάζουν ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας. Θεωρείται πολύ πιθανό η επόμενη ανακοίνωση του «Mr MIG» να αφορά πρόταση με συγκεκριμένα νούμερα για την αγορά των μετοχών του «Τζίγκερ».

Το παλεύει για Ρόμενταλ

Πρώτος στόχος για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού έχει γίνει στον Παναθηναϊκό ο Ντένις Ρόμενταλ. Στον 32χρονο Δανό οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από μία αγγλική ομάδα, ενώ ο Άγιαξ θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Στο μεταξύ, πολωνικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Σλάβομιρ Πέτσκο ενημέρωσε τον προπονητή του στη Λεχ Πόζναν ότι θα παραμείνει στην ομάδα για να την ενισχύσει στα προκριματικά του Champions League.

Η λίστα του Φρέιτας

Δύο παίκτες πρώτης γραμμής, έναν αμυντικό (φήμες από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για τον 30χρονο αμυντικό της Σπόρτινγκ, Τονέλ) κι έναν μέσο, έχει στη λίστα του ο Κάρλος Φρέιτας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού υπέγραψε χθες διετές συμβόλαιο έναντι 440.000 ευρώ συνολικά, χωρίς τα μπόνους, και θα έχει στενή συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Μειώνει το ρόστερ

Τρόπο να παραχωρήσει τους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί και δεν υπολογίζονται αναζητά ο Παναθηναϊκός. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Μόρις, Μάτος, Ντέιβιντ, Μουν, Μάντζιος, Σιόντης, Μελίσσης, Δημούτσος και Λεοντίου. Παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ των Γκάμπριελ, Ρουκάβινα και Δάρλα να βρουν ομάδα στους πελάτες τους.

* Την πρώτη ημέρα διάθεσης των νέων διαρκείας, 640 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ανανέωσαν τις κάρτες τους. Η διαδικασία ανανέωσης των καρτών θα διαρκέσει ως τις 18 Ιουλίου, ενώ από τις 21 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμες όλες οι θέσεις στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x