Ελλάδα

Διαφορά με «Ντούντα»

Ξαφνικά εμπόδια προέκυψαν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το βασικότερο πρόβλημα που εμφανίστηκε στις επαφές αφορά το οικονομικό σκέλος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Στασιμότητα με Σπανούλη, στην Αθήνα ο μάνατζερ του ΜακΙντάιρ. Όλα δείχνουν επιστροφή των δανεικών Πελεκάνου και Έρτσεγκ.

Ξαφνικά εμπόδια προέκυψαν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το βασικότερο πρόβλημα που εμφανίστηκε στις επαφές αφορά το οικονομικό σκέλος, καθώς ο Σέρβος τεχνικός ζητεί 2 εκατ. ευρώ ως πάγιες αποδοχές, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αντιπροτείνουν 1 εκατ. ευρώ εγγυημένο και άλλο 1 εκατ. ως πριμ επίτευξης στόχων. Η διαφορά φαίνεται σημαντικά, αλλά εκτιμάται πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αντίθετα, ούτε κάποιες μικροδιαφωνίες για τη στελέχωση του τμήματος ούτε η παραμονή του «Ντούντα» στον πάγκο της Σερβίας μέχρι την ολοκλήρωση του Μουντομπάσκετ (για ηθικούς λόγους όπως αναφέρει και ο ίδιος) δεν φαίνονται ικανές να εμποδίσουν την επιστροφή Ίβκοβιτς στο λιμάνι.

Στο μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στην περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο Λαρισαίος γκαρντ δεν έχει απαντήσει στις τελικές (;) προτάσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα αναμένεται ο μάνατζερ του Τερέλ ΜακΙντάιρ, Μαρκ Σπίτσερ, που βρίσκεται στο στόχαστρο των «αιωνίων». Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει μπάι άουτ μόλις 230.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Σιένα.

Τέλος, όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι δανεικοί Μιχάλης Πελεκάνος και Ζόραν Έρτσεγκ. Πέραν της πολύ καλής σεζόν που έκαναν σε Μαρούσι και Πανιώνιο αντίστοιχα, στη διαφαινόμενη επάνοδό τους στην ομάδα παίζει ρόλο και η σημαντική αύξηση στη φορολογία που δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα σε καμία ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x