Stoiximan Super League

Εστογιανόφ: «Δέλεαρ η Πενιαρόλ»

Θετικά βλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Η Πενιαρόλ κατέθεσε χθες επίσημη πρόταση μονοετούς δανεισμού του Ουρουγουανού εξτρέμ από τον Πανιώνιο και εκείνος μιλώντας στη «SportDay» πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση. «Είμαι ενήμερος για την πρόταση. Ο Πανιώνιος, όμως, είναι αυτός που θα αποφασίσει από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο μαζί του. Για μένα αποτελεί δέλεαρ η Πενιαρόλ», τόνισε ο 27χρονος άσος.

Θετικά βλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Η Πενιαρόλ κατέθεσε χθες επίσημη πρόταση μονοετούς δανεισμού του Ουρουγουανού εξτρέμ από τον Πανιώνιο και εκείνος μιλώντας στη «SportDay» πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

«Είμαι ενήμερος για την πρόταση. Ο Πανιώνιος, όμως, είναι αυτός που θα αποφασίσει από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο μαζί του. Για μένα αποτελεί δέλεαρ η Πενιαρόλ», τόνισε ο 27χρονος άσος.

«Εκεί θα είναι νούμερο… ένα»

Ο Γιούργκεν Μάχο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και θα αποτελεί την πρώτη επιλογή για την υπεράσπιση της κυανέρυθρης εστίας. Βασικός λόγος που συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ο 33χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας είναι, όπως ανέφερε ο μάνατζέρ του, Τόμας Μπεμ, ότι «… θα είναι το νούμερο ένα και θα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x