Stoiximan Super League

Σε πρώτο πλάνο ο Βούκσεβιτς

Ο 24χρονος εξτρέμ Σιμόν Βούκσεβιτς είναι ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά όπως τονίζουν από την ΠΑΕ. «Κομφούζιο» με Μοντεστό. «Κλείνει» στη Μπεσίκτας ο Γκούτι. Συνάντηση Μαρινάκη-Κοβάσεβιτς.

Ο 24χρονος εξτρέμ Σιμόν Βούκσεβιτς είναι ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά όπως τονίζουν από την ΠΑΕ.

Ο Μαυροβούνιος άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Παρτιζάν και πολύ γρήγορα του κόλλησαν την ταμπέλα του μεγάλου ταλέντου, ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Ρωσία και τη Σατούρν το 2007 εντάχθηκε στο ρόστερ του πορτογαλικού συλλόγου αντί του ποσού των δύο εκατ. ευρώ.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον αριστεροπόδαρο μέσο και ίσως τελικά να κινηθούν για να αποσπάσουν την υπογραφή του αν πειστούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Την περασμένη περίοδο έλαβε μέρος σε 26 επίσημους αγώνες της Σπόρτινγκ πετυχαίνοντας μόλις δύο γκολ. Δεν αποτελούσε πρώτη επιλογή, ενώ ο Πάουλο Σέρτζιο που ανέλαβε τώρα τα «λιοντάρια» δεν τον υπολογίζει.

«Κομφούζιο» με Μοντεστό

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες ήρθαν χθες σε συμφωνία με τον Φρανσουά Μοντεστό, ωστόσο το βράδυ ο Γάλλος αμυντικός έκανε… τον «Κινέζο». Όπως γράφει το «ΦΩΣ» ο παίκτης δεν ήταν σαφής σχετικά με το πότε θα μεταβεί στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή του. Ο 31χρονος παίκτης προτάθηκε και εξετάζεται για να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Ζεβλάκοφ.

Σε ό,τι αφορά τον Τάσο Παπάζογλου το θέμα του «κολλάει» στις υψηλές απαιτήσεις (περίπου 850.000 ευρώ) που προβάλλει ο Πανσερραϊκός. Μάλιστα στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι από τη στάση του προέδρου της ομάδας, Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος στην τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί του ζήτησε πολύ περισσότερα χρήματα από ότι αρχικά είχε συμφωνηθεί για την πώληση του νεαρού στόπερ.

«Κλείνει» στη Μπεσίκτας ο Γκούτι

Στη Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκούτι αν επαληθευθούν τα σχετικά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις του 33χρονου Ισπανού μέσου. «Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαι έτοιμος να υπογράψω», φέρεται να δήλωσε ο Γκούτι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή του έχει προταθεί συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Συνάντηση Μαρινάκη-Κοβάσεβιτς

Μετά τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε χθες συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο νέος μεγαλομέτοχος θέλει να επαναφέρει στον Ολυμπιακό τους δύο παλαίμαχους άσους και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιο πόστο θα αναλάβει ο καθένας τους. Και οι δυο έχουν ακουστεί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή (όπως και ο Κριστιάν Καρεμπέ) και μένει να δούμε τελικά τι θα γίνει.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x