Ελλάδα

Πρόταση σε ΜακΙντάιρ!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει σε πρώτο πλάνο για την μεταγραφική του ενίσχυση τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο η περίπτωση του Τέρελ ΜακΙντάιρ είναι ψηλά στη λίστα της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. Έτσι σε συνάντηση που είχαν τα «αφεντικά» της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ, Μαρκ Σπίτζερ, κατέθεσαν πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια. Γεφυρώνεται το χάσμα με «Ντούντα»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει σε πρώτο πλάνο για την μεταγραφική του ενίσχυση τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο η περίπτωση του Τέρελ ΜακΙντάιρ είναι ψηλά στη λίστα της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Έτσι σε συνάντηση που είχαν τα «αφεντικά» της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ, Μαρκ Σπίτζερ, κατέθεσαν πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια.

Η περίπτωση του ΜακΙντάιρ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, καθώς όποιος θέλει τον παίκτη πρέπει να δώσει στην Σιένα, στην οποία και ανήκει, 250 χιλιάδες δολάρια μέχρι τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να καλύψει το μπάι άουτ. Αν αυτή η ημερομηνία περάσει, τότε ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαπραγματευτεί απευθείας με την ιταλική ομάδα την απόκτηση του 32χρονου γκαρντ.

Είναι δεδομένο ότι για τον ΜακΙντάιρ, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο Παναθηναϊκός και είναι πολύ πιθανό, οι «πράσινοι» να έχουν με τη σειρά τους συνάντηση με τον εκπρόσωπο του. Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι η περίπτωση του ΜακΙντάιρ και αυτή του Σπανούλη δεν είναι σε συνάρτηση, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν και τους δύο…

Γεφυρώνεται το χάσμα με «Ντούντα»

Σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, φαίνεται ότι το οικονομικό χάσμα που υπήρχε με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, έχει αρχίσει να γεφυρώνεται. Ο εκπρόσωπος του «Ντούντα» ενημέρωσε ότι οι απαιτήσεις του πελάτη του έχουν μειωθεί και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές ολοένα και πλησιάζουν στην οριστική συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x