Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Άρχισε ο σχεδιασμός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή άρχισε και ο «Γηραιός» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πάβολ Κόβατς, Γίρι Κρέιτσι και Γιώργο Σαϊτιώτη. Προτάθηκε και εξετάζεται ο Γκάρι Ντόχερτι, νέος γυμναστής ο Άντον Ντραγκούν, στις 5 Ιουλίου η επίσημη «πρώτη».

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή άρχισε και ο «Γηραιός» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πάβολ Κόβατς, Γίρι Κρέιτσι και Γιώργο Σαϊτιώτη. Προτάθηκε και εξετάζεται ο Γκάρι Ντόχερτι, νέος γυμναστής ο Άντον Ντραγκούν, στις 5 Ιουλίου η επίσημη «πρώτη».

Μόνο λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση του Τσέχου στόπερ Γίρι Κρέιτσι, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή. Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Σαϊτιώτης, για να ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με την ομάδα. Παράλληλα, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο βρίσκεται σε επαφές με τον συμπατριώτη του, Πάβολ Κόβατς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβάκος προπονητής θέλει έναν έμπειρο τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Ντάνιελ Φερνάντες και ο 36χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη (αγωνίστηκε την τριετία 2005-08 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Ο διεθνής Ιρλανδός στόπερ Γκάρι Ντόχερτι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς, προτάθηκε στον Ηρακλή. Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίζεται τα τελευταία 13 χρόνια στην Αγγλία (Λούτον, Τότεναμ και Νόριτς) και πρόκειται φυσικά για πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα εξεταστεί. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του ελεύθερου Πέτρου Κανακούδη, ο οποίος δεν μένει αδιάφορος στην προοπτική του «Γηραιού». Ο Περπερίδης αναμένεται να κληθεί για συζητήσεις, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, μια και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπουμπένκο. Αντίθετα, διαψεύδονται πληροφορίες για ενδιαφέρον απόκτησης των Ταραλίδη (Λεβαδειακός) και Φλαβίνιο (Κέρκυρας).

Ο πολύπειρος Άντον Ντραγκούν θα είναι η νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Ηρακλή. Ο Σλοβάκος, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του γυμναστή, έχει μακρά θητεία ως πρώτος προπονητής σε ομάδες της πατρίδας του, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO κι είναι εξειδικευμένος στον τομέα της φυσικής κατάστασης ποδοσφαιριστών.

• Ο Μπουμπένκο και οι συνεργάτες του αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 29/06 και το απόγευμα (18:00) της ίδιας μέρας έχουν την πρώτη συγκέντρωση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη Μίκρα, για να ακολουθήσουν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Η επίσημη «πρώτη» με παρουσία κόσμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 05/07 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x