Stoiximan Super League

Παρά ένα… ντουζίνα!

Με έντεκα τέρματα φιλοδώρησε την ερασιτεχνική, Καουφμπόιρεν, ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν είχε επτά ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Αποστολή: Αντώνης Σαούλης. Δείτε φωτογραφίες... (Photo: Action Images). Τι σχήματα επέλεξε ο Γερμανός...

Η δυναμικότητα της Καουφμπόιρεν προσέφερε περισσότερο την ευκαιρία για ξεμούδιασμα στους παίκτες του Ολυμπιακού και όχι στον Έβαλντ Λινεν την δυνατότητα να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα του.

Αποστολή: Αντώνης Σαούλης

Ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Ολυμπιακό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απέναντι στους ερασιτέχνες γερμανούς και να τους φιλοδωρεί με έντεκα τέρματα σε ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα των 35’ λεπτών.

Έχοντας ως δεδομένες τις απουσίες επτά παικτών (Ντουντού, Ντάρμπισάιρ, Ζαϊρί, Λεντέσμα, Κατσικογιάννης, Γ. Παπαδόπουλος, Βάντερσον), ο Έβαλντ Λίνεν τσέκαρε τους υπόλοιπους, από τους οποίους ζήτησε πίεση ψηλά για να δημιουργούν προβλήματα στην ανάπτυξη της αντιπάλου και οι «ερυθρόλευκες» επιθέσεις να εκδηλώνονται από τα άκρα.

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε πέντε γκολ, από δύο τέρματα ο νεοαποκτηθείς, Μιραλάς και ο Ντιόγκο με τον βραζιλιάνο να βρίσκει «πλεκτό» μόνο από το σημείο του πέναλτι. Φετφατζίδης και Μαρέσκα, συμπληρώνουν τα έντεκα τέρματα των «ερυθρολεύκων».
Ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές ήταν καλός, σε ένα παιχνίδι από το οποίο, όμως, δεν πρέπει να βγουν βιαστικά συμπεράσματα.

Τι δοκίμασε ο Λίνεν

Ενα σύστημα 4-4-1-1 έδειξε να επιλέγει ο Έβαλντ Λίνεν για το πρώτο φιλικό παιχνίδι των "ερυθρόλευκων". Ο Γερμανός τεχνικός στο πρώτο ημίχρονο επέλεξε τους:

Τον Πάρντο κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας τους Γκαλίτσιο και Ραούλ Μπράβο. Στο δεξί άκρο τον Κρητικό και στο αριστερό τον Βαλεριάνο.

Στη μεσαία γραμμή: στον άξονα οι Όσκαρ και Μαρέσκα, με τον Μαρέσκα στο αριστερό άκρο και τον Φετφατζίδη στο δεξιό. Στην επίθεση ο Μήτρογλου με τον Ντιόγκο λίγα μέτρα πιο πίσω του...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λίνεν έκανε αλλαγές σε πρόσωπα όχι όμως και σε σύστημα. Τερματοφύλακας ο Μέγιερι.

Στο κέντρο της άμυνας ο Ρουγκάλας και ο Ποτουρίδης. Στο αριστερό άκρο ο Ραούλ Μπράβο και στο δεξί ο Βασιλόγιαννης.

Στον άξονα οι Όσκαρ, και Σοϊλέδης. Στο δεξί άκρο ο Νικλητσιώτης και στο αριστερό ο Επστάιν. Ο Ντιόγκο στην κορυφή της επίθεσης και ο Μιραλάς πίσω του...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x