Stoiximan Super League

Το πρωί… Θρακομακεδόνες

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αρχίζει αύριο η ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ενημερώσει τους παίκτες του ότι θα υπάρχει διπλή προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, μία το πρωί και μια το απόγευμα. Θα απουσιάζουν οι Σκόκο και Μαϊστόροβιτς. Έντερ: "Καλύτεροι για το πρωτάθλημα"

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αρχίζει αύριο η ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ενημερώσει τους παίκτες του ότι θα υπάρχει διπλή προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, μία το πρωί και μια το απόγευμα.

Το πρωινό ραντεβού είναι για τις 8 και το απογευματινό στις 19.00. Δύο ώρες νωρίτερα στους Θρακομακεδόνες θα βρεθούν οι Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο, οι οποίοι συγκαταλέγονται στη λίστα με τους παίκτες που δεν θα γυμνάζονται με την «πρώτη» ομάδα.

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί μια χαλαρή προπόνηση και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν το πρόγραμμα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Στην πρώτη προπόνηση δεν υπολογίζεται να υπάρχουν οπαδοί για να παρακολουθήσουν την συγκέντρωση των παικτών, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στην απογευματινή.

Σε αυτή αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Άρνααρ Γκρέταρσον.

Απών και ο Μαϊστόροβιτς

Και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα απουσιάζει από την αυριανή, πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Σουηδός αμυντικός ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή και θα ενσωματωθεί την Τετάρτη (30/6).

Άρα, μετά τους τον Νάτσο Σκόκο, που θα απουσιάσει επίσης για προσωπικούς λόγους και τον Ράφικ Τζεμπούρ, λόγω της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ ο Μαϊστόροβιτς γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Έντερ: «Καλύτεροι για πρωτάθλημα»

Ενθουσιασμένος κι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις «μίας σπουδαίας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ» παρουσιάστηκε ο Έντερ. «Ξέρω πως πλέον είμαι σε μια ομάδα με την οποία θα διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Πέρυσι η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα και πιστεύω πως φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της πατρίδας του και το μεγαλύτερο μέρος της το εξασφάλισε το aek365.gr.

Όσα είπε ο Έντερ:

Για την παραμονή του στην Ελλάδα:

«Έχω συνηθίσει πλέον στην Ελλάδα και για αυτό τον λόγο οφείλω πάρα πολλά στον πρώην σύλλογό μου τον Αστέρα Τρίπολης που αποτέλεσε το σκαλοπάτι για εμένα να αγωνιστώ σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του Αστέρα, Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος με βοήθησε σημαντικά στη προσαρμογή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε μια ξένη χώρα. Θα μου λείψει η ομάδα, όπως και ο κολλητός μου φίλος Μαρσελάο, ο οποίος μεταγράφηκε σε σύλλογο του Ντουμπάι. Πλέον, είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ».

Για το μέλλον και τους στόχους του:

«Ξέρω πως πλέον είμαι σε μια ομάδα με την οποία θα διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ και να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Πέρυσι η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα και πιστεύω πως φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το ποια είναι η αγαπημένη του θέση:

«Η αγαπημένη μου θέση είναι πίσω από τον σέντερ φορ, σε έναν ελεύθερο ρόλο. Ωστόσο, ξέρω ότι συχνά η ΑΕΚ παίζει και με τρεις παίκτες στην γραμμή πίσω από τον επιθετικό και μπορώ να αγωνιστώ επίσης είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά. Απλά προτιμάω να έχω ελεύθερο ρόλο όπως ο Κακά».

Για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με κάποιον παίκτη της ΑΕΚ:

«Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ξέρω ότι πέρυσι ήταν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ που μιλούσαν Πορτογαλικά, αλλά δεν πρόλαβα να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους».

Για το αν θα έχει περισσότερες ευθύνες σε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ:

«Σίγουρα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες απέναντι και στην διοίκηση και τον κ.Μπάγεβιτς οι οποίοι πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω την επιλογή τους να με φέρουν στην ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή που θα φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Γνωρίζω τη δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου. Θα ιδρώσω τη φανέλα μου και θα προσπαθήσω με όλη μου την καρδιά και ψυχή να οδηγήσω την ΑΕΚ σε τίτλους. Θα κάνω ότι μπορώ για να μείνει το όνομά μου χαραγμένο στην καρδιά των οπαδών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x