Stoiximan Super League

«Παραχωρείται ο Μπαπτίστα»!

Την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε ο Τζιανπάολο Μοντάλι, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Ο Μπαπτίστα είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και παραχωρείται», το σχόλιό του για την περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ. «Εχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη. Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει σήμερα ο Βούκσεβιτς! Τι γίνεται στις υποθέσεις του Μοντεστό και του Καρντόσο.

Την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε ο Τζιανπάολο Μοντάλι, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Επίσης, ο Ιταλός παράγοντας της Ρόμα μίλησε για την περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. Ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών εμφανίζεται διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να κάνουν μία πρόταση οι «ερυθρόλευκοι» και να έχουν πιθανότητες επιτυχίας, αν και πρόκειται για μια πολύ δύσκολη μεταγραφή.

Αρχικά, ο Μοντάλι παραδέχθηκε τις συνομιλίες με τον νέο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού: «Εχω πολύ καλή σχέση με τον κύριο Μαρινάκη. Πράγματι μιλήσαμε στο τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τα πράγματα για τα οποία συζητήσαμε ήταν ιδιωτικής φύσεως. Συζητήσαμε για πολλά θέματα και φυσικά και για ποδοσφαιριστές».

Ερωτηθείς για ποιους παίκτες μπορεί να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρόμα, απάντησε: «Θα σας μιλήσω ως στέλεχος της διοίκησης της Ρόμα. Ο Μπαπτίστα είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και παραχωρείται. Υπάρχουν αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Στην ίδια λίστα είναι και ο Ντόνι και ο Σισίνιο».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου φορ, Χουάν Φίχερ, τόνισε: «Ο Μπαπτίστα θέλει μία ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το μέλλον του θα το αποφασίσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά όλα είναι πιθανά. Επειτα από μια καλή πρώτη σεζόν, έπαιξε λιγότερο φέτος. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό, θα δούμε».

Όσον αφορά την υπόθεση του Οράσιο Καρντόσο, η διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου. Ο 31χρονος παίκτης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσει με τους Πειραιώτες και, εφόσον υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, να υπογράψει. Τη φετινή σεζόν ο Καρντόσο έπαιξε σε 19 ματς (18 πρωταθλήματος και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας), χωρίς να σκοράρει, με τη φανέλα των Αρκάδων.

Εν τω μεταξύ, τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σιμόν Βούκσεβιτς στον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και χθες το βράδυ υπήρξε η φημολογία ότι ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός θα έρθει σήμερα στην Αθήνα. Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο παίκτη, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι έναντι 3,7 εκατ. ευρώ. Εφόσον επιβεβαιωθεί η παραπάνω η πληροφορία, ο Βούκσεβιτς θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει αύριο.

Όσον αφορά τον Φρανσουά Μοντεστό, οι Πειραιώτες έθεσαν διορία στην πλευρά του παίκτη να απαντήσει μέχρι απόψε το βράδυ. Ο Γάλλος αμυντικός καλείται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει ή οι «ερυθρόλευκοι» θα αποσύρουν την προσφορά τους. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προσφέρει 500.000 ετησίως για κλειστό διετές συμβόλαιο και εκτιμάται ότι ο Μοντεστό θα απαντήσει θετικά.

* Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», στον Ολυμπιακό περιμένουν σήμερα την απάντηση της Μονακό για την απόκτηση του Νενέ.

* Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Τάσου Παπάζογλου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, προέβαλλε αυξημένες απαιτήσεις και στον Ολυμπιακό περιμένουν να μειώσει αισθητά τις αξιώσεις του. Οι Πειραιώτες διαθέτουν το πολύ μισό εκατ. ευρώ, ενώ την ιδία ώρα εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις - έχει προταθεί ο Παπαζαχαρίας του Ηρακλή.

* Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναμένεται να αναλάβει τη θέση του τεχνικού συμβούλου στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναμένεται να βοηθάει την ομάδα σε μεταγραφικές υποθέσεις στην Ισπανία και τη Σερβία, αφού μπορεί να προτείνει κάποιους παίκτες ή να έχει προσωπική επαφή μαζί τους.

* Το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ φέρεται να ζήτησε ο Πανιώνιος για την παραχώρηση του Κουμορτζί και του Μανιάτη στον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x