Stoiximan Super League

«Αν δεν το πίστευα…»

«…δεν θα ήμουν εδώ»! Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην ερώτηση εάν μπορεί η δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ να συνοδευτεί με έναν τίτλο. «Να μην είναι η χρονιά σαν την περσινή», ήταν το σχόλιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της "Ένωσης" για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ»! Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην ερώτηση εάν μπορεί η δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ να συνοδευτεί με έναν τίτλο. Ο 34χρονος επιθετικός της 'Ένωσης" εμφανίστηκε αισιόδοξος, αρκεί, όπως είπε, όλοι στην ομάδα να είναι μια γροθιά.

«Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για τη νέα σεζόν. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ποιοτικές προσθήκες και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πετύχουμε κάτι καλό με την ομάδα», τόνισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

«Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω σε μένα και στους συμπαίκτες μου και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αν βαδίζουμε όλοι μαζί. Αν μείνουμε έτσι σε όλη τη σεζόν, τότε, μπορούμε», κατέληξε.

Μπάγεβιτς: «Όχι σαν… πέρσι»

Να μην θυμίσει σε τίποτα την περσινή σεζόν αυτή που αρχίζει ευχήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ΑΕΚ.

«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική χρονιά από την περσινή. Οι στόχοι μας είναι αυτοί που υπάρχουν κάθε χρονιά. Και στην προετοιμασία, η οποία ξεκινά σήμερα, και στη συνέχεια πρέπει να είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει», τόνισε ο τεχνικός της "Ένωσης" και συνέχισε:

«Η φανέλα είναι βαριά. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Ο καθένας να δίνει περισσότερα».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Να προχωρήσουμε χωρίς βιασύνη και τέλος Αυγούστου θα δούμε τι είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε.

Όσον αφορά στο όπλο της… νέας ΑΕΚ, τόνισε: «Το όπλο θα μπορώ να σας το πω μετά από ένα διάστημα. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στον εαυτό μας», πρόσθεσε, ενώ σχολίασε για την παρουσία των νέων παιδιών: «Έχουν ταλέντο και νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν», και για τον Νίκο Λυμπερόπουλο… «Είναι παλιός και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x