Stoiximan Super League

Με έτοιμα τα σχέδια για το γήπεδο

Θετικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν από τη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Δεν ζητήσαμε οικονομική βοήθεια. Αναζητούμε χρηματοδότηση», τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης, ενώ προανήγγειλε συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος. «Θα πάμε με έτοιμα σχέδια για το γήπεδο», πρόσθεσε. .

Θετικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν από τη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστο και το γενικό γραμματέα Δημήτρη Τόγελο της και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βούρο έλαβαν διαβεβαιώσεις από την Πολιτεία πως θα διευκολύνει την προσπάθειά της, αν και κατέστη σαφές πως δεν θα υπάρχει καμία οικονομική βοήθεια από το κράτος.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα έχουν συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, στην οποία θα παρουσιάσουν έτοιμο πλάνο για κατασκευή γηπέδου στην ιστορική έδρα της «Ένωσης».

«Μας έκανε ξεκάθαρο η Πολιτεία ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει κανένα γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας δεν ζητήσαμε την παραμικρή οικονομική βοήθεια. Το γνωρίζαμε αυτό και για αυτό αναζητούμε χρηματοδότηση για το έργο. Σε περίπου 15 ημέρες θα πάμε στην Υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη με τα έτοιμα σχέδια και το πλάνο για γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια», δήλωσε στο aek365.gr ο Σταύρος Αδαμίδης, ενώ για το μείζον θέμα της χρηματοδότησης ανέφερε: «Έχουμε κάνει κάποιες επαφές. Ακόμα είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το πλάνο για το γήπεδο που θέλουμε να κάνουμε είναι εφικτό για να βρει χρηματοδότη».

* Ο Κάρλος Αραούχο θα υποβληθεί σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο στον καρπό του αριστερού χεριού, λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο τέλος της περασμένης σεζόν.

* Με την πρώτη ομάδα θα προπονούνται οι Μιχάλης Καλαμιώτης και Μιχάλης Τσαμουρλίδης, που προέρχονται από τους Νέους (U-21), καθώς και ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x