Stoiximan Super League

Κρίσιμη συνάντηση εν όψει

Εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό πεδίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δρομολόγησε η ανακοίνωση των κ.κ. Νίκα, Ξυλά, Δάβαρη και Ζολώτα, με την οποία καλούν Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Συνάντηση των τεσσάρων μετόχων παρουσία «Τζίγκερ» και Παύλου Γιαννακόπουλου προγραμματίστηκε την Τρίτη. Φήμες πως θα γίνει προσπάθεια να πειστεί για την προεδρία ο δεύτερος.

Εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό πεδίο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δρομολόγησε η ανακοίνωση των κ.κ. Νίκα, Ξυλά, Δάβαρη και Ζολώτα, με την οποία καλούν Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην οποία θα παραβρεθεί τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Οι τέσσερις μέτοχοι έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν κοντά τον «Τζίγκερ» με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα. Παράλληλα στη συνάντηση θα συζητηθεί το μείζον θέμα της εύρεσης προέδρου και ενδέχεται να γίνει μία ακόμη προσπάθεια να πειστεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος, παρότι ο ίδιος έχει κατ’ επανάληψη καταστήσει σαφές πως δεν ενδιαφέρεται για τη θέση. Επίσης, θα φανεί αν και σε ποιο ποσοστό θα συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου οι μέτοχοι.

Την ίδια ώρα, Νίκος Νιόπλιας και Κάρλος Φρέιτας συνεχίζουν τη συνεργασία για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

* Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 23 Ιουλίου στην Αυστρία. Στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκεί τη Μάιντς και τη Βόλφσμπουργκ.

* Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γιόσου Σαριέγκι για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x