Stoiximan Super League

Στόρε: «Υπολογίζω Μανιάτη και Κουμόρτζι»

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από περίπου 1.500 οπαδούς και χωρίς καμία αποδοκιμασία κατά της διοίκησης παρά την ανησυχία που υπήρχε μετά την αποχώρηση του Φαμπιάν Εστογιανόφ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη. «Υπολογίζω Μανιάτη και Κουμόρτζι», τόνισε ο Μίκαελ Στόρε. Παρόντες Βαζ Τε και Πάλιτς. Αδικαιολογήτως απών ο Ριέρα. «Ρωτήστε τη διοίκηση», για το μέλλον του ο Μανιάτης.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από περίπου 1.500 οπαδούς και χωρίς καμία αποδοκιμασία κατά της διοίκησης παρά την ανησυχία που υπήρχε μετά την αποχώρηση του Φαμπιάν Εστογιανόφ πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μίκαελ Στόρε κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα παραχωρηθούν οι Μπενάρ Κουμορτζί και Γιάννης Μανιάτης. «Όταν υπάρχουν καλοί παίκτες σε μια ομάδα πάντα υπάρχει φημολογία. Εγώ τους υπολογίζω κανονικά», ανέφερε ο Σουηδός τεχνικός, ενώ για το δανεισμό του Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ είπε: «Είναι απόφαση της διοίκησης».

Παράλληλα προανήγγειλε ενίσχυση: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Κοιτάμε οργανωτικά θέματα και παίκτες. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε διάφορους ποδοσφαιριστές για να δούμε αν θα ενισχυθούμε κι άλλο», τόνισε.

Για την απόκτηση του Βασίλη Σκούρτη (ο οποίος πρόλαβε να είναι παρών) ανέφερε πως «… είναι ένας μικρός σε ηλικία και ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής», ενώ για τους Ρικάρντο Βαζ Τε και Ντράγκαν Πάλιτς, που ήταν παρόντες στην «πρώτη» ανέφερε πως «… είναι παίκτες με επιθετικές αρετές, που μπορούν να παίξουν στα πλάγια και θα μας βοηθήσουν».

Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Σίτο Ριέρα (οπαδοί φώναζαν χαρακτηριστικά «Πού είναι ο Ριέρα»), χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν θα τιμωρηθεί. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ισπανός επιθετικός να κληθεί σε απολογία. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση αποπομπής του παίκτη. «Δεν υπάρχει θέμα, θα είναι μαζί μας κανονικά», τόνισε ο Μίκαελ Στόρε. Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε και ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ωστόσο έχει εξασφαλίσει άδεια από τη διοίκηση.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x