Stoiximan Super League

Σαϊτ(α)ιώτης στην επίθεση!

Η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του Ηρακλή είναι γεγονός, καθώς ο «Γηραιός» έφτασε σε συμφωνία με τον Γιώργο Σαϊτιώτη και ο έμπειρος επιθετικός θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ακολουθεί ο Κρέιτσι, παρελθόν ο Παπαζαχαρίας.

Η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του Ηρακλή είναι γεγονός, καθώς ο «Γηραιός» έφτασε σε συμφωνία με τον Γιώργο Σαϊτιώτη και ο έμπειρος επιθετικός θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ακολουθεί ο Κρέιτσι, παρελθόν ο Παπαζαχαρίας.

Ο 29χρονος Σαϊτιώτης, ο οποίος έχει πετύχει 100 γκολ σε 256 συμμετοχές και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» για πρώτη φορά ως παίκτης του «Γηραιού».

«Η πρώτη επαφή με τον Ηρακλή είχε γίνει πριν από ένα μήνα και όταν πλέον είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συνέχιζα στον ΠΑΣ. Από νωρίς ο Ηρακλής έδειξε το ενδιαφέρον του και τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές. Ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα με ιστορία όπως ο Ηρακλής και είναι αλήθεια ότι ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν έμαθα πως η ομάδα πήρε την άδεια συμμετοχής. Ο κόσμος της ομάδας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να λήξει με τρόπο θετικό αυτή η περιπέτεια και τώρα ο Ηρακλής χρειάζεται ακόμα περισσότερο τη στήριξή του».

Ακολουθεί ο Κρέιτσι

Η επόμενη -μετά τον Σαϊτιώτη- μεταγραφή θα είναι ο Γίρι Κρέιτσι. ο 24χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από το μάνατζέρ του, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και (εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά) θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Παρελθόν ο Παπαζαχαρίας

Τέλος στη δεκάχρονη συνεργασία μεταξύ Ηρακλή και Παπαζαχαρία. Η ΠΑΕ επισημοποίησε το διαζύγιο με μια λιτή ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Ανάσα» από τα τηλεοπτικά

Η επικύρωση της βαθμολογίας στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας θα ανοίξει τον δρόμο για να εισπράξουν οι «κυανόλευκοι» το υπόλοιπο ποσό του τηλεοπτικού συμβολαίου, κοντά στα 500.000 ευρώ. Ποσό που θα αποτελέσει ανάσα για το ταμείο της ΠΑΕ προκειμένου να αρχίσουν οι πληρωμές και να διευθετούνται υποθέσεις. Τον Ηρακλή στη σημερινή συνεδρίαση θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου, ο Γιάννης Τάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x