Stoiximan Super League

Με Ντιόπ στο Ζέεφελντ!

Βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ διαρρέεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, σε σημείο που να υπολογίζουν πως θα είναι παρών στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ. Διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες που έχει επιλέξει για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει αρχίσει η «Ένωση». «Μεγαλύτερες απαιτήσεις φέτος», το μήνυμα Αδαμίδη και Μπάγεβιτς στους παίκτες.

Βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ διαρρέεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μπορεί η διοίκηση της Πόρτσμουθ να διατηρεί αδιάλλακτη στάση και να επαναλαμβάνει πως ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός δεν θα παραχωρηθεί άνευ αντιτίμου, ωστόσο στην «Ένωση» είναι σχεδόν σίγουροι, όχι μόνο για το κλείσιμο της συμφωνίας με τον 32χρονο άσο, όσο και ότι θα είναι παρών στην προετοιμασία της ομάδας, που αρχίζει στις 6 Ιουλίου στο Ζέεφελντ.

Κατέληξε σε δύο

Διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες που έχει επιλέξει για το αριστερό άκρο της άμυνας έχει αρχίσει η ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατέληξε στους συγκεκριμένους παίκτες, παρόλο που το κασέ τους είναι αρκετά ψηλό. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο πως πρόκειται για έναν ελεύθερο κι έναν «δεσμευμένο» με συμβόλαιο παίκτη. Στη λίστα δεν είναι ο Μάρκος Αλόνσο, με την περίπτωση του οποίου έπαψε να ασχολείται η «Ένωση».

«Αυξημένες οι απαιτήσεις»

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Δεν χρειάζεται να σας πω ποιοι είναι οι στόχοι, γνωρίζετε πού βρίσκεστε. Φέτος οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Θέλω να είμαστε ψηλά και να παλέψουμε για τον τίτλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Περιμένουμε δουλειά, αφοσίωση και οικογενειακό κλίμα. Να ακούτε τον προπονητή και τον Βασίλη. Ωστόσο και η δική μου πόρτα θα είναι ανοιχτή. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με τη σειρά του είπε: «Η προηγούμενη χρονιά ήταν άσχημη. Είχαμε πολλά προβλήματα. Πρέπει όλα αυτά να τα αφήσουμε πίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τους στόχους τούς γνωρίζετε. Πρέπει να είμαστε ψηλά, η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x