Stoiximan Super League

«Ποιος δεν θα ήθελε Ολυμπιακό;»

Ευτυχής που ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού δήλωσε ο Σίμον Βούκσεβιτς μιλώντας στη «SportDay». «Ποιος δεν θα ήθελε να έρθει σε μια τέτοια ομάδα; Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Είναι το παρόν και το μέλλον μου», τόνισε. «Κλεισμένος» ο Καρντόσο, δύσκολα του Κουμόρτζι. Εξετάζεται και πάλι ο Ιμπαγάσα. Ποιοι οι τρεις υποψήφιοι για την άμυνα. Ετοιμάζεται για πόστο και ο «Τζόλε». «Λείπουν αρκετοί παίκτες», ο Όσκαρ στη «SportDay».

Ευτυχής που ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού δήλωσε ο Σίμον Βούκσεβιτς μιλώντας στη «SportDay». Ο Μαυροβούνιος αριστερός χαφ αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα καλύψουν το συμβόλαιό του (περίπου 700.000 ευρώ) και έχει οριστεί οψιόν αγοράς του έναντι περίπου 3.5 εκατ. ευρώ.

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε μια τέτοια ομάδα. Θέλω να παίξω και φυσικά να πάρω τίτλους. Ο Ολυμπιακός μου δίνει αυτή δυνατότητα κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ποιος παίκτης δεν θέλει να παίξει σε μια τέτοια ομάδα;», τόνισε ο 24χρονος άσος, ενώ για τους λόγους που αποχώρησε από τα «λιοντάρια», είπε: «Αυτό δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Η δική μου επιθυμία είναι να παίζω. Τώρα όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου και κοιτάω μπροστά. Και το παρόν και το μέλλον μου είναι ο Ολυμπιακός. Με τον Ολυμπιακό θέλω να κάνω τα πάντα».

Συμβιβάζεται με Καρντόσο

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Οράσιο Καρντόσο. Ο 31χρονος Αργεντινός αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή, ενώ ο μάνατζέρ του δύο μέρες νωρίτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούσαν κάτι καλύτερο για τη θέση του μεσοαμυντικού, αλλά κατέληξαν στον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης που είναι ελεύθερος. Όσον αφορά στην υπόθεση του Μπενάρ Κουμορτζί, η διαφορά με τον Πανιώνιο είναι μεγάλη και δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτησή του. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δύσκολα θα μετακομίσει από την ΑΕΚ στο λιμάνι.

Επανεξετάζει Ιμπαγάσα

Την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα πιθανώς να εξετάσει εκ νέου ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης έχει προταθεί, είναι ελεύθερος και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι. Μπορεί να είναι 34 ετών, αλλά ο Αργεντινός άσος δεν πιάνει θέση ξένου (έχει ισπανικό διαβατήριο) και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 24 συμμετοχές και 2 γκολ στην Primera Division.

Αντίθετα, δύσκολα θα ευδοκιμήσει το ενδιαφέρον για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό της Μονακό Νενέ, ο οποίος είναι πανάκριβος, ενώ οι Πειραιώτες δεν συζητούν καν για ποσό μεγαλύτερο από 1,5 εκατ. ευρώ για τον Νάτσο Σκόκο, τη στιγμή που οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι αρκετά υψηλότερες.

Τρεις υποψήφιοι για την άμυνα

Η μεταγραφή του Ιβάν Ιβάνοφ ναυαγεί, αφού η Αλάνια Βλαντικαφκάζ ζητεί 300.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός προσφέρει το 1/3. Παράλληλα, ο Φρανσουά Μοντεστό εξακολουθεί να μην απαντά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων», ενώ εναλλακτική λύση είναι αυτή του Φρανθίσκο Παβόν, με τη Σαραγόσα να δείχνει διάθεση να τον δώσει με πολύ λίγα χρήματα, καθώς έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Μετά τον Ντάρκο, ο Τζόλε

Μητρόπουλος, Κοβάσεβιτς και μάλλον… Τζόρτζεβιτς. Ο «Τζόλε» φαίνεται πως θα είναι ο τρίτος στη σειρά παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού που θα αναλάβει συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι αυτό. Ο παλαίμαχος άσος ήταν παρών στις συζητήσεις με τον Κοβάσεβιτς, αλλά και τον Βούκσεβιτς, κάτι που λέει πολλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x