Stoiximan Super League

Πάει ο Βούκτσεβιτς, έρχεται ο Μοντεστό

Παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο η απόκτηση του Σίμον Βούκτσεβιτς στον Ολυμπιακό ναυαγεί. Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αλλά υπήρξε διαφωνία στις τελικές διαπραγματεύσεις, παρότι η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε το δανεισμό του. Έρχεται να υπογράψει για δύο χρόνια ο Μοντεστό. Άγνοια δηλώνει ο Πόουλσεν. .

Ο ίδιος δήλωνε πως θέλει τίτλους ως παίκτης του Ολυμπιακού. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωνε επίσημα την παραχώρησή του στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικό. Τελικά όλοι έπεσαν… έξω.

Ο Σίμον Βούκτσεβιτς πολύ δύσκολα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα καθώς κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή προέκυψε διαφορά με τους Πειραιώτες και η μεταγραφή του –τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- χαλάει.

Η απόκτησή του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού έμοιαζε «κλεισμένη». Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του με την επιλογή αγοράς του για 3,7 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης έδωσε την συγκατάθεσή του, ήρθε στην Αθήνα την Δευτέρα το μεσημέρι. Είχε συμφωνήσει προφορικά με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Το πρωί της Τρίτης πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και αργότερα πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Στις τελικές διαπραγματεύσεις όμως υπήρξε διαφωνία με αποτέλεσμα, η απόκτησή του να ναυαγεί.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ανακοινώσει τον δανεισμό του. «O Σίμον Βούκτσεβιτς ανακοινώνεται επίσημα πως δίδεται δανεικός στον Ολυμπιακό για μια σεζόν με την ελληνική ομάδα να έχει δικαίωμα αγοράς στο τέλος της», ανέφερε.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φρανσουά Μοντεστό αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός, που είναι ελεύθερος, αποφάσισε να κάνει δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, παρότι προ δύο ημερών φαινόταν να ναυαγεί η μεταγραφή. Την περασμένη περίοδο είχε 24 συμμετοχές στη Ligue 1 και 6 εμφανίσεις στο Κύπελλο Γαλλίας.

<Άγνοια Πόουλσεν για Ολυμπιακό

Πλήρη άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του δήλωσε ο Κρίστιαν Πόουλσεν, αλλά και ο μάνατζέρ του. Ο Δανός μεσοαμυντικός φέρεται να εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο ίδιος ο διεθνής άσος της Γιουβέντους μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του δεν έδειξε καμία διάθεση να φύγει από το Τορίνο.

«Είμαι ευχαριστημένος εδώ που βρίσκομαι. Είχα μία κανονική σεζόν με τη Γιουβέντους και το μέλλον μου είναι σε αυτή. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με το νέο μου προπονητή (Λουίτζι Ντελ Νέρι), απλώς έμαθα πότε θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία μετά τις διακοπές μου. Χρειαζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα στη Γιουβέντους και δεν είχα ακούσει ξανά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού πριν μου το πείτε εσείς. Καλύτερα να μιλήσετε στον μάνατζέρ μου», τόνισε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο ατζέντης του, Γιόρν Μπόνεσεν, είπε με τη σειρά του: «Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Κρίστιαν έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Γιουβέντους και θα επιστρέψει στην Ιταλία όταν τελειώσει η άδειά του».

Προπονήθηκε ο Μπάμποβιτς

Στο Μόναχο βρίσκεται ο Στέφαν Μπάμποβιτς για να δοκιμαστεί από τον Έβαλντ Λίνεν.
Την Τρίτη έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με τα «ερυθρόλευκα» σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα τεστάρει τον Μπάμποβιτς και τις ικανότητές του για τις επόμενες ημέρες. Εάν μείνει ικανοποιημένος τότε θα ανάψει το «πράσινο φως» για να κλείσει ο παίκτης.

* Στην Γερμανία και στο χώρο που προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος θα πιάσει δουλειά ως τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης.

* Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα. «Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Παρί. Λατρεύω το Παρίσι, έχω και σπίτι εκεί», δήλωσε ο Κογκολέζος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x