Ελλάδα

Ακόμη μία μέρα στο «περίμενε»

Ούτε την Τρίτη έκανε γνωστή την απόφασή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται δυσαρεστημένοι από την μακρά περίοδο αναμονής και δεν δείχνουν καμία διάθεση να καταθέσουν προσφορά μεγαλύτερη των 2 εκατ. ευρώ ετησίως στον Λαρισαίο γκαρντ. Σήμερα ξεκαθαρίζει για ΜακΙντάιρ. Τι ισχύει για Στογιάκοβιτς.

Ούτε την Τρίτη έκανε γνωστή την απόφασή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται δυσαρεστημένοι από την μακρά περίοδο αναμονής και δεν δείχνουν καμία διάθεση να καταθέσουν προσφορά μεγαλύτερη των 2 εκατ. ευρώ ετησίως στον Λαρισαίο γκαρντ. Ο 27χρονος άσος έχει στα χέρια του πρόταση 2,4 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως είτε ακόμη δεν έχει αποφασίσει και εξακολουθεί να «ζυγίζει» τα υπέρ και τα κατά, είτε περιμένει κάποια βελτιωμένη πρόταση (που δύσκολα θα έρθει) από τους «αιώνιους».

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις αποφάσεις του Τερέλ ΜακΙντάιρ. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτελεί στόχο των πρωταθλητών ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Σπανούλη. Η Ουνικάχα Μάλαγα φέρεται να του έχει κάνει την καλύτερη από οικονομικής άποψης πρόταση, αλλά υπάρχει το δέλεαρ του πρωταθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μιλήσει με τον παίκτη και τον έχει «ψήσει», την ώρα που και ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του.

Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως από την 1η Ιουλίου παύει να υφίσταται η ρήτρα 250.000 δολαρίων στο συμβόλαιό του με τη Σιένα και οι πρωταθλητές Ιταλίας μπορούν να αξιώσουν ένα μεγαλύτερο ποσό για να τον αποδεσμεύσουν. Ο μάνατζερ του ΜακΙντάιρ δήλωσε πως «… ο παίκτης θα αποφασίσει σήμερα πού θα συνεχίσει την καριέρα του».

Αν «ναυαγήσει» του ΜακΙντάιρ, ίσως επανεξεταστεί η περίπτωση του Μπο ΜακΚάλεμπ, που είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Παρτιζάν.

Εφόσον κλείσει το θέμα του γκαρντ, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στην απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση «3», που ΔΕΝ θα είναι ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Όπως ξεκαθάρισε ο ατζέντης του, ο Σέρβος φόργουορντ δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να γίνει free agent τον Ιούλιο και θα προτιμήσει να μείνει στα 15,34 εκατ. δολάρια που προβλέπει το συμβόλαιό του με τους Χόρνετς για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, αν ο Νίκολα Πέκοβιτς αποφασίσει να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ (έχει δικαίωμα να το πράξει μέχρι τις 15 Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός πρέπει να εισπράξει 1 εκατ. δολάρια), θα αποκτηθεί ένας ξένος σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x