Stoiximan Super League

«Νέο βήμα στην καριέρα μου η Λάρισα»

Έτοιμος να καθήσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια είναι ο Γιώργος Αμπάρης, ο οποίος συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάρισα για τα επόμενα δύο χρόνια. Το www.sport-fm.gr εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη της Λάρισας, στις οποίες δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι, ενώ νιώθει τυχερός που θα παίξει στο νέο γήπεδο των «βυσσινί».

Έτοιμος να καθήσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια είναι ο Γιώργος Αμπάρης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάρισα για τα επόμενα δύο χρόνια. Το www.sport-fm.gr εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη της Λάρισας, στις οποίες δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι, ενώ νιώθει τυχερός που θα παίξει στο νέο γήπεδο των «βυσσινί».

Συνέντευξη στον Χρήστο Οικονόμου

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Λάρισας και χαίρομαι γιατί αυτή η ομάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις μπάλα», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση, είπε: «Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτός που με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα μου ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις».

Ερωτηθείς για τη λύση του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης και για το γεγονός ότι ένα χρόνο δεν αγωνιζόταν, είπε: «Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πέρασα πολύ όμορφα στην Τρίπολη και έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Έκανα μια κουβέντα με τον κ. Μπάκο και αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος στη συνεργασία μας. Σίγουρα κρατάω μόνο τα καλά».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον έφερναν ένα βήμα από την υπογραφή συμβολαίου με τον Άρη, τόνισε: «Υπήρξε μια κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών, όμως μέχρι εκεί. Δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x