Ευρώπη

«Χάθηκε» ο ΜακΙντάιρ

Στην Ουνικάχα Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τερέλ ΜακΙντάιρ. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ προτίμησε την καλύτερα οικονομικά πρόταση της ισπανικής ομάδας (περίπου 2,6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια) από αυτές που του έκαναν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας

Στην Ουνικάχα Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τερέλ ΜακΙντάιρ. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ προτίμησε την καλύτερα οικονομικά πρόταση της ισπανικής ομάδας (περίπου 2,6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια) από αυτές που του έκαναν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, προκειμένου ο σύλλογος της Ανδαλουσίας να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από τη Σιένα έναντι 250.000 δολαρίων. Από την 1η Ιουλίου, η Σιένα έχει το δικαίωμα να αξιώσει όσα χρήματα εκείνη κρίνει για τον ΜακΙντάιρ.

Μετά την απώλεια του «T-Mac», οι «αιώνιοι» καλούνται να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους στα γκαρντ. Δεν αποκλείεται στο προσκήνιο να επανέλθει ο Μπο ΜακΚάλεμπ, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την εξαιρετική του σεζόν στην Παρτιζάν.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x