Ισπανία

«Μπαμ» με Οζίλ η Μπαρτσελόνα!

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Μεσούτ Οζίλ! Ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός «βγάζει μάτια» στο Μουντιάλ με τη φανέλα των «πάντσερ» κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 15-20 εκατ. ευρώ συν τους Αλεξάντερ Χλεμπ και Ενρίκε ως έμψυχα ανταλλάγματα για να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο deal (μαζί με εκείνο του Βίγια) στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Μεσούτ Οζίλ!

Ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός «βγάζει μάτια» στο Μουντιάλ με τη φανέλα των «πάντσερ» κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 15-20 εκατ. ευρώ συν τους Αλεξάντερ Χλεμπ και Ενρίκε ως έμψυχα ανταλλάγματα για να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο deal (μαζί με εκείνο του Βίγια) στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Οζίλ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Βέρντερ Βρέμης και ίσως να παραμείνει τελικά μέχρι το καλοκαίρι του 2011 στο γερμανικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x