." />
Stoiximan Super League

Πρώτο τεστ θετικό για Μπάμποβιτς

Αρκετά καλές είναι οι εντυπώσεις που άφησε ο Στέφαν Μπάμποβιτς στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην οποία συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό. «Παρών» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος είχε συνάντηση με τον Έβαλντ Λίνεν. Αποστολή: Αντώνης Σαούλης Δείτε φωτογραφίες του Μπάμποβιτς και του "Ντάρκο" από την προπόνηση (Photo: ActionImages).

.">

Εάν συνεχίσει έτσι, τότε, πρέπει να θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Ο Στέφαν Μπάμποβιτς πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε στην απογευματινή προπόνηση και –μάλιστα- άφησε καλές εντυπώσεις.

Αποστολή: Αντώνης Σαούλης

Ο Έβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό ως δεξιό χαφ. Παρά την έλλειψη φυσικής κατάστασης έδειξε καλά στοιχεία, και έναν παίκτη με καλή τεχνική.

Μάλιστα, ο Σέρβος μέσος συμμετείχε και στην καλύτερη φάση του αγώνα, όταν πέρασε μια εξαιρετική ασίστ στον Κέβιν Μιραλάς από την οποία προήρθε το ένα γκολ της αναμέτρησης.

Νίκη των «κόκκινων»

Στο παιχνίδι οι «κίτρινοι» νίκησαν 3-0 τους «κόκκινους» με σκόρερ τους Όσκαρ, Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Μιραλάς, όπως προαναφέραμε από την ασίστ του Μπάμποβιτς. Ο Ισπανός μέσος σκόραρε μετά από ατομική ενέργεια και ο Έλληνας μέσος μετά από μακρινό σουτ.

Και στις δύο ομάδες ο Γερμανός επέλεξε 4-4-1-1 με τους Μιραλάς – Ντιόγκο στην μια ομάδα και Ντάρμπισάιρ, Μήτρογλου στην άλλη. Φουνταριστοί οι Μιραλάς και «Ντάρμπι» με βοηθούς, τους Ντιόγκο και Μήτρογλου.

Ο Γερμανός προέτρεπε στους παίκτες του να αγωνίζονται με πάθος ακόμη και στις προπονήσεις. «Ο αντίπαλος είναι εχθρός και θέλει να σου κλέψει την νίκη. Μην σταματάς την προσπάθεια. Συνέχισε να πιέζεις, να μαρκάρεις και να κυνηγάς», ήταν τα λόγια του Γερμανού, στέλνοντας το μήνυμα στους παίκτες του.

Στο Μόναχο ο Κοβάσεβιτς
Παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έγινε η απογευματινή προπόνηση. Ο Σέρβος έφτασε σήμερα στο Μόναχο και το απόγευμα με το πούλμαν είδε –για πρώτη φορά- τους παίκτες να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν.

Ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης μετά την προπόνηση είχε συνάντηση με τον Γερμανό τεχνικό για όλα τα θέματα της ομάδας και φυσικά τα μεταγραφικά.

*Τις υπηρεσίες του Όλαφ Μέλμπεργκ θα έχει από αύριο ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Σουηδός αμυντικός αναμένεται την Τετάρτη στο Μόναχο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

* Πολύ τρέξιμο στην πρωινή προπόνηση στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παίκτες.
* Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει αύριο ο Ολυμπιακός. Αντίπαλός του η Διναμό Ζάγκρεμπ. Σε αυτό δεν θα πάρουν μέρος οι: Ντουντού, Ντουντού, Λεντέσμα, Βάντερσον, Ντάρμπισάιρ, Μαρέσκα.

.">

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x