Stoiximan Super League

«Όχι» από τη Μονακό

Τις προσπάθειες για την απόκτηση του Νενέ εντείνουν στον Ολυμπιακό, αλλά, μέχρι στιγμής, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο μέσο στη γαλλική ομάδα, η οποία, όμως, απάντησε αρνητικά.

Η θέληση για την απόκτηση του Νενέ είναι δεδομένη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σήμερα ενέτειναν τις προσπάθειές τους για να αποσπάσουν το «ΝΑΙ» από τη Μονακό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν 3,5 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα, όμως, η πρόταση της ελληνικής ομάδας δεν έγινε αποδεκτή κι έτσι, εξελίξεις στο ζήτημα αυτό πρέπει να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Η Μονακό ζητάει 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, στηριζόμενη στο γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν να εντάξουν τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ τους.

Πάντως, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον παίκτη, ο οποίος, μέσω του μάνατζέρ του, είναι ενημερωμένος για τα χρήματα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και είναι θετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x