Stoiximan Super League

Πάει για την… ελευθερία του

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της διοίκησης της Πόρτσμουθ θα έχει σήμερα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για να τους ζητήσει να μείνει ελεύθερος, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί αργότερα η συμφωνία του με την ΑΕΚ. «Θα σας δικαιώσω», τόνισε ο Ντάντομο, ο οποίος σήμερα υπογράφει. «Έχω προτάσεις», είπε ο Τζεμπούρ. «Θα επέστρεφα στην ΑΕΚ», ο Νέμεθ.

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο θέμα της απόκτησης του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, το οποίο έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους διοικούντες αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Star” θα συναντηθεί σήμερα με τους διοικούντες την Πόρτσμουθ για να πάρει πάνω του την κατάσταση.

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να τους ζητήσει να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε να μπορέσει αργότερα να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει με την Ένωση. Στην ελληνική ομάδα αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να πιστεύει ότι θα μπορέσει –με τον τρόπο- αυτό να δώσει μια λύση στο ζήτημα της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ντιόπ δεν έχει κάνει και δεν επιθυμεί να κάνει καμία ημέρα προπόνηση με την αγγλική ομάδα η οποία έχει αρχίσει την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Ντιόπ φέρεται να έχει πει το «ΝΑΙ» σε συμβόλαιο με την ΑΕΚ το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια. Από την Πόρτσμουθ –όπως αναφέρει το δημοσίευμα- δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη εάν δεν λάβουν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από την ΑΕΚ.

«Θα σας δικαιώσω»
Τη διάθεση να προσφέρει στην ΑΕΚ στην προσπάθειά της για να επιστρέψει στους τίτλους εξέφρασε ο Ντάντομο κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χθες το μεσημέρι. Μετά από λίγες ώρες ο Ουρουγουανός συναντήθηκε με τους Σταύρο Αδαμίδη, Βασίλη Δημητριάδη και Άρνααρ Γκρέταρσον και συνομίλησε μαζί τους.

«Οι απαιτήσεις στην ΑΕΚ είναι πολύ υψηλές», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον Ντάντομο. «Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Θα σας δικαιώσω», απάντησε αυτός.

Τζεμπούρ: «Έχω προσφορές»

Επαφές με αρκετές ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του δήλωσε πως έχει ο Ράφικ Τζεμπούρ μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του. «Ιταλικά, γαλλικά και γερμανικά κλαμπ ενδιαφέρονται για την απόκτησή μου, αλλά προτιμώ να μην τα κατονομάσω», δήλωσε ο Αλγερινός φορ και πρόσθεσε: «Μου έχουν κάνει συγκεκριμένες προσφορές που είναι ενδιαφέρουσες, έχουν μιλήσει με τους εκπροσώπους, όμως δεν θέλω να πάρω απόφαση της στιγμής και θα πρέπει και εγώ με τη σειρά μου να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Δεν έχω πάρει ακόμα καμία απόφαση. Αυτήν τη στιγμή κάνω τις διακοπές μου και τις όποιες επαφές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες τις κάνουν οι μάνατζέρ μου. Όταν τελειώσει η άδειά μου, θα πάω στην Ελλάδα και θα μιλήσω με την ομάδα μου, θα δω τους στόχους και τις προοπτικές που υπάρχουν σ' αυτήν και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

*Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα ο μάνατζερ του Γκερέιρο. Ο Μαρσέλο Ρομπαλίνιο θα συνομιλήσει με τους διοικούντες με αφορμή την επιθυμία των υπευθύνων της ομάδας να λυθεί το συμβόλαιο με τον βραζιλιάνο μέσο, κάτι που ο παίκτης δεν θέλει.

*Συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ θα έχει ο μάνατζερ του Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα. Αφορμή για την «επίσκεψη» του Μαρσέλο Φραντσεσκίνι είναι οι προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του παίκτη να βρει ομάδα και να αποδεσμευτεί από την Ένωση μετά από το οικογενειακό πρόβλημα που έχει επικαλεσθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x