Stoiximan Super League

Δύο νέα ονόματα για τον Ολυμπιακό

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Σέρχιο Αλμιρόν της Γιουβέντους, που είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες επί εποχής Ίλια Ίβιτς. Εκτός από τον Αργεντινό μέσο, προτάθηκε και ο επιθετικός της Τουλούζ, Ντανιέλ Μπράατεν. Τα δεδομένα για Νενέ. Επαφές για Μέντες και Ιμπαγάσα.

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Σέρχιο Αλμιρόν της Γιουβέντους, που είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες επί εποχής Ίλια Ίβιτς.
Εκτός από τον Αργεντινό μέσο, προτάθηκε και ο μεσοεπιθετικός της Τουλούζ, Ντανιέλ Μπράατεν. Τα δεδομένα για Νενέ.

Πρόκειται για δύο παίκτες που προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ο 29χρονος Αλμιρόν αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και οι «μπιανκονέρι» συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού του. Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην επίσης ιταλική Μπάρι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του διεθνούς Νορβηγού μεσοεπιθετικού, Ντανιέλ Μπράατεν, ανήκει στη γαλλική Τουλούζ, η οποία δεν έχει καμία αντίρρηση να τον πουλήσει αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πρέπει να πειστεί και η Μονακό

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νενέ, για να ολοκληρωθεί όμως η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού χαφ θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» η Μονακό που απέρριψε την πρόταση των 3,5 εκατ. ευρώ που έφτασε στα γραφεία της. Ο γαλλικός σύλλογος τον κοστολογεί 5 εκατ., με την προοπτική να λάβει τελικά ένα ποσό που θα έχει πολύ μικρή διαφορά από το συγκεκριμένο νούμερο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός δίνει έξι εκατ. ευρώ στον 28χρονο παίκτη για συμβόλαιο τριών χρόνων και περιμένει πλέον από εκείνον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να πιέσει τους Μονεγάσκους.

Επαφές για Μέντες και Ιμπαγάσα

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με εκείνη της Άλκμααρ για την απόκτηση του Μέντες Ντα Σίλβα. Σήμερα οι δύο πλευρές θα έρθουν σε επαφή για να κανονίσουν το πότε θα συναντηθούν και να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του 27χρονου χαφ. Οι Ολλανδοί ζητούν 2,1 εκατ. ευρώ από τους Πειραιώτες, αφού υποστηρίζουν ότι έχουν ισόποση πρόταση από της Red Bull Σάλτσμπουργκ. Από την πλευρά του, ο παίκτης φέρεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας οι Πειραιώτες αναμένεται να έρθουν σε επαφή με τους εκπρόσωπους του Αριέλ Ιμπαγάσα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ και στον Ολυμπιακό θέλουν να κινηθούν γρήγορα για την απόκτησή του. Ο 33χρονος μέσος ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι του προσφέρουν συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Ωστόσο, ο Ιμπαγάσα θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο. Την ίδια ώρα, εξετάζεται η περίπτωση του Ζεοβάνι ως εναλλακτική λύση. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε τη Δευτέρα κι επίσημα ελεύθερος από τη Χαλ.

Όσον αφορά τον Μάουρο Καμορανέζι, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχουν «έτοιμη» τη μεταγραφή του Αργεντινού με το ιταλικό διαβατήριο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση και εκτιμάται ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x