Stoiximan Super League

Κοντά σε Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός!

Ένα βήμα πιο κοντά στον Άριελ Ιμπαγάσα ήρθε ο Ολυμπιακός, μετά τη σημερινή συνάντηση ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου με την πλευρά του 33χρονου μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών με καθαρές αποδοχές 800.000 ευρώ. Πρώτες προπονήσεις για τον Μοντεστό.

Ένα βήμα πιο κοντά στον Άριελ Ιμπαγάσα ήρθε ο Ολυμπιακός, μετά τη σημερινή συνάντηση ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου με την πλευρά του 33χρονου μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών με καθαρές αποδοχές 800.000 ευρώ.

Από ότι φαίνεται ο πρώην παίκτης της Βιγιαρεάλ έριξε τις απαιτήσεις του, μιας και στην πρώτη «κρούση» των Πειραιωτών ζητούσε γύρω στο 1,2 εκατ. ευρώ για να υπογράψει. Αύριο ή την Τετάρτη θα υπάρξει νέο ραντεβού για να τελειώσει το πιθανότερο θετικά η μεταγραφή του Ιμπαγάσα και να κλείσει ένα από τα κενά που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Δύο νέα ονόματα

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Σέρχιο Αλμιρόν της Γιουβέντους, που είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες επί εποχής Ίλια Ίβιτς. Εκτός από τον Αργεντινό μέσο, προτάθηκε και ο μεσοεπιθετικός της Τουλούζ, Ντανιέλ Μπράατεν.

Πρόκειται για δύο παίκτες που προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ο 29χρονος Αλμιρόν αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και οι «μπιανκονέρι» συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού του. Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην επίσης ιταλική Μπάρι. Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του διεθνούς Νορβηγού μεσοεπιθετικού, Ντανιέλ Μπράατεν, ανήκει στη γαλλική Τουλούζ, η οποία δεν έχει καμία αντίρρηση να τον πουλήσει αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Πρώτη» για Μοντεστό

Τις πρώτες του προπονήσεις με τον Ολυμπιακό έκανε ο Φρανσουά Μοντεστό τη Δευτέρα. Ο Γάλλος αμυντικός συμμετείχε και στα δύο προγράμματα, όπως και ο Έντσο Μαρέσκα, παρότι είχε ένα χτύπημα στον αντίχειρα από το κυριακάτικο φιλικό με τη Σλάβια Πράγας (2-1). Οι Όσκαρ και Σοϊλέδης δεν ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ Επστάιν και Βάντερσον ακολούθησαν ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα.

Όπως είθισται, η πρωινή προπόνηση αφορούσε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα το πρώτο γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν οι Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Νικοπολίδης, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Ρουγκάλας, Μήτρογλου, Μοντεστό, Νικλητσιώτης, Κρητικός, Γ. Παπαδόπουλος, Βάντερσον, Κατσικογιάννης και Επστάιν, έκανε προπόνηση στο γήπεδο και το δεύτερο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Ρ. Μπράβο, Βασιλόγιαννης, Ντουντού, Μαρέσκα, Λεντέσμα, και Βαλεριάνος, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε, γυμναστήριο, ασκήσεις στην πισίνα και μασάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x