Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Δυνατό τεστ με Ομόνοια

Το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, με δυνατά φιλικά και έμφαση στην τακτική, ξεκινά ουσιαστικά από την Τρίτη 6/7 για τον Άρη. Το απόγευμα στις 19:00 άλλωστε, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Κύπρου, Ομόνοια, και ο Έκτορ Κούπερ θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι στο μοντάρισμα της ομάδας ενόψει των δύο πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων. «», δήλωσε ο Κόκε.

Το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, με δυνατά φιλικά και έμφαση στην τακτική, ξεκινά ουσιαστικά από την Τρίτη 6/7 για τον Άρη. Το απόγευμα στις 19:00 άλλωστε, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Κύπρου, Ομόνοια, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και να προσθέσει άλλο ένα λιθαράκι στο μοντάρισμα της ομάδας ενόψει των δύο πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων.

Εξάλλου, στους ποδοσφαιριστές που προετοιμάζονται από το ξεκίνημα, προστέθηκαν πλέον και οι διεθνείς Σηφάκης, Πρίττας και Ναφτί που απουσίαζαν με άδεια για να ξεκουραστούν. Τη Δευτέρα ακολούθησαν και οι τρεις τους ατομικό πρόγραμμα. Ο Τσεσνάουσκις από την πλευρά του, παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά τον Μαουρίτσιο Αρόγιο, δεν συνόδεψε τελικά την αποστολή της ομάδας στην Κύπρο μιας και ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος δεν έπεισε τον τεχνικό του Άρη ότι αξίζει να ασχοληθεί περαιτέρω μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x