Stoiximan Super League

Συνάντηση για αμυντικό

Συνάντηση μεταξύ των Δημήτρη Γόντικα, Νίκου Νιόπλια και Κάρλος Φρέιτας πραγματοποίηθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κεντρικό θέμα την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια για τον Μπορντόν. Την Τρίτη το ΔΣ για τον πρόεδρο.

Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Μπορντόν στον Παναθηναϊκό αναζητούν άλλον παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει την αμυντική σιγουριά που θέλουν στο τριφύλλι.

Σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας είχε συνάντηση με τον πρώτο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα και τον τεχνικό διευθυντή, Κάρλος Φρέιτας και συζήτησαν για το θέμα του αμυντικού.

Το μεσημέρι οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας και επί τρεις ώρες μίλησαν για τον επόμενο μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

Νέα ονόματα δεν προέκυψαν από τη συζήτηση αυτή, αλλά –σύμφωνα με πληροφορίες- ο προπονητής του «τριφυλλιού» έδειξε την προτίμησή του στον κεντρικό αμυντικό της Λιόν, τον βραζιλιάνο Κρις.

Επί τάπητος τέθηκε και το ζήτημα του ρόστερ. Ο Νίκος Νιόπλιας εξέφρασε τη θέλησή του να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν χρησιμοποιούνται και που «βαραίνουν» ακόμη περισσότερο οικονομικά τον σύλλογο.

Oι πιθανότητες για Κρις
Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που φέρονται να ποντάρουν οι πράσινοι και να δίνουν ελπίδες για την απόκτηση του Κρις. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Λιόν έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο και έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Εδώ έρχονται τα προβλήματα καθώς από την Λιόν δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Κρις.

«Δεν θέλω να το κρύψω. Θέλω να μείνω στην ομάδα. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν σύντομα. Εάν μια ομάδα έρθει και μου προσφέρει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο – τρία χρόνια, τότε, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Περιμένω τον μάνατζέρ μου να έρθει στη Γαλλία και να μιλήσει με τον προπονητή και τους ανθρώπους της διοίκησης», τόνισε ο Κρις σε σημερινή του συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα…

Την Τρίτη το ΔΣ και ο πρόεδρος
Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα έχει αποκλειστικά θέμα την ανάδειξη του προέδρου της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει βρει τον άνθρωπο που θα εμπιστευτεί σε αυτό το πόστο, όπως άλλωστε άφησε να εννοηθεί και στις χθεσινές του δηλώσεις στον NOVAΣΠΟΡ Fm 94.6

Παρόντες Σαριέγκι και Κλέιτον
Το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας έδωσαν οι Γιόσου Σαριέγκι και Σίλβα Κλέιτον που επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x