Stoiximan Super League

Κανονικά ο Μανωλάς

Πολύ τρέξιμο και πρόγραμμα με βάρη περιλάμβανε η δεύτερη προπόνηση της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε και τον νεαρό Κώστα Μανωλά να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πολύ τρέξιμο και πρόγραμμα με βάρη περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε και τον νεαρό Κώστα Μανωλά να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Σχεδόν δίωρο τρέξιμο, δουλειά σε κοιλιακούς-προσαγωγούς και πρόγραμμα με βάρη συμπεριλήφθησαν στην προπόνηση και μάλιστα σε αρκετά έντονους ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν και κάποιες ασκήσεις με μπάλα προς το τέλος του προγράμματος, δουλεύοντας πάνω στην πίεση και στο κλέψιμο της «στρογγυλής θεάς».

Κανονικά προπονήθηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος πονούσε στη μέση του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης αλλά τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Νωρίτερα αποχώρησε ο Μιχάλης Παυλής για προληπτικούς λόγους, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε το νέο απόκτημα της ομάδας, Κλαούντιο Νταντόμο.

Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και τακτική. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει πάλι δύο προπονήσεις.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x