Stoiximan Super League

Ντιόπ και στο βάθος… Λόλο

Σίριαλ δίχως τέλος, θετικό ή αρνητικό, μοιάζει η υπόθεση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Στην επαφή του Σενεγαλέζου μεσοαμυντικού με τη διοίκηση της Πόρτσμουθ οι ελπίδες της ΑΕΚ. Εξετάζεται ως εναλλακτική λύση ο Λόλο της Σεβίλλης. Προς ιταλική ομάδα οδεύει ο Γκερέιρο. Απολογείται ο Αραούχο.

Σίριαλ δίχως τέλος, θετικό ή αρνητικό, μοιάζει η υπόθεση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Η Πόρτσμουθ επιμένει-σε όλους τους τόνους-πως ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός δεν αποδεσμεύεται, κάτι που περιμένει η διοίκηση της ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.

Η επαφή που είχαν το πρωί της Τετάρτης οι εκπρόσωποι του παίκτη με τη διοίκηση της Πόρτσμουθ δεν είχε για μία ακόμη φορά αποτέλεσμα και πλέον όλα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα του. «Μιλήσαμε με τους εκπροσώπους του το πρωί, χωρίς ωστόσο να έχει αλλάξει στάση κάποια από τις δύο πλευρές. Θέλουμε να μιλήσουμε και με τον Ντιόπ», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Ανδρέας Ανδρονίκου.

«Βλέπει» Λόλο

Επειδή όμως η υπόθεση Ντιόπ καθυστερεί χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ έχει αρχίσει να κοιτάζει ακόμη πιο «ζωηρά» εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του μεσοαμυντικού. Πέραν του Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερς, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξετάζουν και τον Λόλο, που προτάθηκε. Ο 26χρονος Ισπανός άσος της Σεβίλλης, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Μανουέλ Ορτίθ Τορίμπιο, προέρχεται από τις ακαδημίες των Ανδαλουσιανών και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στην Primera Division, καθώς επίσης 7 εμφανίσεις στο Κύπελλο και 4 στο Champions League.

Φήμες ήθελαν την ΑΕΚ να κοιτά και την περίπτωση του Κριστιάν Λεντέσμα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Βρέθηκε ομάδα για Γκερέιρο

Προχωρημένο ενδιαφέρον μίας ομάδας της Ιταλίας, αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ρότζερ Γκερέιρο, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, στον Άρναρ Γκρέταρσον, στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη. «Είναι πολύ πιθανό πια να φύγει από την ΑΕΚ. Είμαστε κοντά στη λύση, αν και δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα επιτευχθεί, επειδή περιμένω την επίσημη πρόταση αυτής της ομάδας», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μάνατζερ στη «SportDay» και πρόσθεσε: «Ο Ρότζερ επιθυμεί να αγωνίζεται και ενθουσιάστηκε όταν τον ενημέρωσα για τη συγκεκριμένη ομάδα».

Όσο για τη «φόρμουλα» αποχώρησης του 28χρονου άσου, δεν έχει γίνει σαφές αν θα δοθεί δανεικός ή θα πωληθεί. Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι πως θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο των 590.000 ευρώ του Γκερέιρο, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Απολογείται ο Αραούχο

Εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις της Δευτέρας, αλλά και για την απαράδεκτη στάση του ιδίου και του μάνατζέρ του, που απαίτησαν τη λύση του συμβολαίου του, θα κληθεί να δώσει ο Κάρλος Αραούχο το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00). Η Κολόν Σάντα Φε έχει συμφωνήσει ήδη με τον 29χρονο δεξιό μπακ, αλλά οι μάνατζέρ του δεν αποδέχτηκαν την πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή πώληση έναντι μικρού ποσού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x