Stoiximan Super League

Πρώτο τεστ για ΠΑΟΚ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) την Μπαντ Μπρουκενάου, την ομώνυμη ομάδα της πόλης, όπου «μοντάρεται» για τη νέα σεζόν ο «Δικέφαλος του Βορρά». Εξάλλου, στην ομάδα, που ξεκίνησε την Πέμπτη (8/7) τη σκληρή δουλειά στη Γερμανία, θα ενσωματωθούν το πρωί οι διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Χαλκιάς και Στέλιος Μαλεζάς.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) την Μπαντ Μπρουκενάου, την ομώνυμη ομάδα της πόλης, όπου «μοντάρεται» για τη νέα σεζόν ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ο Μάριο Μπερέτα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, όχι, όμως και ασφαλή, αφού η δυναμική του αντιπάλου δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Επί γερμανικού εδάφους ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει -εκτός από αυτό κόντρα στην Μπαντ Μπρουκενάου- να δώσει ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Έρφουρτ, Όφενμπαχ και Νυρεμβέργη.

Εξάλλου, την Πέμπτη (8/7) είχαμε την πρώτη, διπλή προπόνηση για τους παίκτες του «Δικεφάλου». Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί και η προπόνηση της Τετάρτης, σε αρκετά, όμως, χαλαρούς ρυθμούς. Οι άνθρωποι της ομάδας -αξίζει να σημειωθεί- έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το προπονητικό κέντρο του Μπρουκενάου, όπως και από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, αφού, σε αντίθεση με τη χώρα μας, ο υδράργυρος δεν ξεπερνάει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα θα ενσωματωθούν στην αποστολή οι διεθνείς Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ταξιδέψει στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x