Stoiximan Super League

Διαψεύδουν για Καμορανέζι!

Δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός τα δημοσιεύματα που φέρνουν πολύ αισιόδοξα μηνύματα για την μεταγραφή του Μάουρο Καμορανέζι. Οι «ερυθρόλευκοι» παραδέχονται ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις αλλά -όμως- όχι και οριστική συμφωνία. Αντίθετα, σε πολύ καλό δρόμο είναι του Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα στην Αθήνα. Σήμερα τεστάρει τον Μοντεστό ο Λίνεν, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία να έφερναν τον Μάουρο Καμορανέζι να έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο όμως δεν φέρεται να επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όχι όμως και συμφωνία με τη Γιουβέντους και τον παίκτη. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να κάνουν την προσπάθειά τους για να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο, κάτι που εξακολουθεί να παραμένει δύσκολο.

Τα περισσότερα… σύννεφα εντοπίζονται στο οικονομικό και στις απολαβές του παίκτη, οι οποίες αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν ότι οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία δεν είναι ακριβώς έτσι και εκτιμούν ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής. Έτσι περιμένουν να δουν την αντίδραση της Μονακό στην νέα πρόταση που έγινε, από την οποία θα βγάλουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τις σκέψεις της διοίκηση της Μονακό.

Τεστ για Μοντεστό

Στις 19.30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Στεάουα Βουκουρεστίου στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης εβδομάδας με την Μπέσα για τα προκριματικά του Europa League.

Τα βλέμματα θα πέσουν επάνω στον Μοντεστό ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Παρτενέρ του θα είναι ο Ραούλ Μπράβο εάν τελικά το αποφασίσει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Απόντες θα είναι οι Πάρντο, Μπάμποβιτς.
Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x