Stoiximan Super League

Έρχεται ο Ιμπαγάσα(ς)!

O Άριελ Ιμπαγάσα θα έρθει το Σάββατο (16:00) στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μετά από τρεις ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων φαίνεται πως πολύ σύντομα θα τελειώσει θετικά η υπόθεση του 33χρονου παίκτη για τους Πειραιώτες, που θα καλύψουν με μία εξαιρετική μονάδα ένα από τα αρκετά κενά που έχουν στη μεσαία τους γραμμή.

O Άριελ Ιμπαγάσα θα έρθει το Σάββατο (16:00) στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μετά από τρεις ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων φαίνεται πως πολύ σύντομα θα τελειώσει θετικά η υπόθεση του 33χρονου παίκτη για τους Πειραιώτες, που θα καλύψουν με μία εξαιρετική μονάδα ένα από τα αρκετά κενά που έχουν στη μεσαία τους γραμμή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών (μάλλον 1+1) με τις αποδοχές του πρώην ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ να φτάνουν το ένα εκατ. ευρώ.





«Επαφές, όχι συμφωνία»!

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν επαφές με τη Γιουβέντους και τον Μάουρο Καμορανέζι για την απόκτηση του 34χρονου δεξιού χαφ, όχι όμως σε τόσο προχωρημένο στάδιο όσο παρουσιάζουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Έτσι, η μεταγραφή του δεν θα πρέπει να σε καμία περίπτωση να θεωρείται δεδομένη.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ωστόσο το υψηλό κασέ του (2,65 εκατ. ευρώ) στέκεται εμπόδιο για να υπάρξει συμφωνία. Οι Πειραιώτες περιμένουν από τους «μπιανκονέρι» να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Καμορανέζι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για την επόμενη σεζόν. Αν «χαλάσει» του Καμορανέζι, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στον Ντένις Ρόμενταλ.

Δεν τα παρατάνε για Νενέ

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία πάρα πολύ σοβαρή πρόταση (3,6 εκατ. ευρώ) στη διοίκηση της Μονακό για τον Νενέ και παρά την απόρριψή της από το γαλλικό σύλλογο, αλλά και το «ζεστό» ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Βραζιλιάνο αριστερό χαφ δεν παρατάνε την περίπτωσή του. Δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη τις δύο τελευταίες ημέρες, ωστόσο είναι σίγουρο πως οι Πειραιώτες θα επιμείνουν ανεβάζοντας την προσφορά τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x