Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Την έκπληξη με Ανκεργκρεν (video)

Για την απόκτηση του Κάσπερ Ανκεργκρεν ενδιαφέρεται ο Ηρακλής, όπως γράφει η εφημερίδα «». Ο Δανός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Λιντς, αφού εκείνη απέκτησε τον Κάσπερ Σμάιχελ (γιος του Πέτερ).

Για την απόκτηση του Κάσπερ Ανκεργκρεν ενδιαφέρεται ο Ηρακλής, όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay». Ο Δανός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Λιντς, αφού εκείνη απέκτησε τον Κάσπερ Σμάιχελ (γιος του Πέτερ).

Ο 31χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε 37 ματς (29 για τη League One και 6 για το Λιγκ Καπ Αγγλίας) και ήταν ο πρωταγωνιστής στα «παγώνια», αφού είχε παίξει στον αγώνα που επήλθε η πρόκριση (Κύπελλο) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, απέκρουσε και πέναλτι του Ντεφόε στον αγώνα με την Τότεναμ, αλλά τελικά η ομάδα του δεν προχώρησε περισσότερο στον θεσμό.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται ο Αμπραχαμ Αλεκέμβου να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Νιγηριανός αριστερός μπακ αγωνίστηκε στη Φ.Κ. Τιράνων (πέρασε από κει και το 2006), με ενδιάμεσο σταθμό την Ντιναμό Τιράνων.

Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό αμυντικό της Γκενκ Ερικ Ματούκου, μολονότι ο Καμερουνέζος έλεγε ότι θα μείνει ελεύθερος, η ομάδα του ζητεί χρήματα για τον αφήσει να φύγει και η περίπτωσή του δυσκολεύει. Τέλος, μεγάλη ομάδα της Ολλανδίας φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μανώλη Παπαστεριανού και άμεσα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Το πέναλτι του Ντεφόε που απέκρουσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x