Stoiximan Super League

«Σύννεφα» για Μακίνουα, ήρθε ο Ταλ

Υπάρχει λόγος τελικά που η μεταγραφή του Στίβεν Μακίνουα στη Λάρισα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Οι ιατρικές εξετάσεις του Νιγηριανού επιθετικού έδειξαν κάποια ανησυχητικά ευρήματα στο γόνατο και λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του παίκτη οι «βυσσινί» αποφάσισαν να ζητήσουν τη γνωμάτευση ειδικών γιατρών. Στη Λάρισα για συζητήσεις ο Σενεγαλέζος αμυντικός Ταλ. Παρελθόν Μπουκουβάλας και Βλασσόπουλος

Υπάρχει λόγος τελικά που η μεταγραφή του Στίβεν Μακίνουα στη Λάρισα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Οι ιατρικές εξετάσεις του Νιγηριανού επιθετικού έδειξαν κάποια ανησυχητικά ευρήματα στο γόνατο και λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του παίκτη οι «βυσσινί» αποφάσισαν να ζητήσουν τη γνωμάτευση ειδικών γιατρών.

Αυτή αναμένεται τις επόμενες ώρες και από το αν είναι θετική ή αρνητική θα εξαρτηθεί αν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία δανεισμού του 27χρονου παίκτη από τη Λάτσιο για ένα χρόνο. Οι άνθρωποι της Λάρισας εκτιμούν πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να χαλάσει η συμφωνία, αλλά θέλουν να είναι καλυμμένοι.

Ήρθε ο Ταλ

Στην Ελλάδα έφτασε τα ξημερώματα για συζητήσεις με τη Λάρισα ο Ιμπραήμ Ταλ. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν δεξί μπακ, έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το θεσσαλικό σύλλογο. Ο Αφρικανός άσος, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ την περασμένη ΄περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Παρελθόν Μπουκουβάλας και Βλασσόπουλος

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας και ο Νίκος Βλασσόπουλος ειδοποιήθηκαν να αναζητήσουν ομάδα, καθώς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιάννη Παπακώστα. Ο 22χρονος δεξιός μπακ είχε πέρυσι 16 συμμετοχές, ενώ ο συνομήλικός του μέσος είχε παίξει σε 2 παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x