Stoiximan Super League

«Μπαμ» με Κανόμπιο η Λάρισα!

Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η Λάρισα. Οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό της Βαγιαδολίδ, Φαμπιάν Κανόμπιο, που αγωνιζόταν τα επτά τελευταία χρόνια στην Primera Division. O 30χρονος χαφ (που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνου με τους Θεσσαλούς και στο τέλος της εβδομάδας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι.

Μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η Λάρισα!

Οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό της Βαγιαδολίδ, Φαμπιάν Κανόμπιο, που αγωνιζόταν τα επτά τελευταία χρόνια στην Primera Division.

O 30χρονος χαφ (που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνου με τους Θεσσαλούς και στο τέλος της εβδομάδας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι.

Ο Κανόμπιο προέρχεται από αρκετά καλή χρονιά με τη Βαγιαδολίδ, σημειώνοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της (53 συμμ. και 5 γκολ συνολικά στη διετία που αγωνίστηκε εκεί).

Έχει, δε, μεγάλη πείρα σε επίπεδο Primera Division, αφού έχει αγωνιστεί σε αυτήν και με τις Βαλένθια και Θέλτα.

Ο αριστερός εξτρέμ έχει χριστεί και διεθνής κατά το παρελθόν, καταγράφοντας 8 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x