Ελλάδα

Φουλ για Μάριτς

Τη δική τους αντεπίθεση μετά την απώλεια Σπανούλη και Πέκοβιτς ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό. Επαφές με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Άλεξ Μάριτς άρχισαν οι πρωταθλητές, που προορίζουν τον 26χρονο Αυστραλό σέντερ για να καλύψουν το κενό στη ρακέτα τους. Κοντά και οι Βουγιούκας-Καϊμακόγλου. Αναζήτηση δύο γκαρντ, πιθανώς ο ένας ο Γιασικεβίτσιους. Ανανέωσε ο Νίκολας, «κλείνει» και ο Μπατίστ.

Τη δική τους αντεπίθεση μετά την απώλεια Σπανούλη και Πέκοβιτς ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό. Επαφές με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Άλεξ Μάριτς άρχισαν οι πρωταθλητές, που προορίζουν τον 26χρονο Αυστραλό σέντερ για να καλύψουν το κενό στη ρακέτα τους. Η ομάδα του Βελιγραδίου φέρεται να αξιώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, που είχε 14,6 πόντους και 8,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα την περασμένη περίοδο.

Οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή γραμμή και με τον Ίαν Βουγιούκα, που είναι ελεύθερος μετά τη θητεία του στον Πανελλήνιο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος διεθνής σέντερ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν (13,5 πόντους και 5,9 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Α1) και θεωρείται μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για τη φροντ λάιν. Εφόσον αποκτηθεί, πράγμα πολύ πιθανό, αναμένεται να δοθεί δανεικός ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Σε ό,τι αφορά στην περιφέρεια, ο Παναθηναϊκός αναζητεί δύο παίκτες. Ο ένας δεν αποκλείεται να είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί κι ένας γκαρντ με χαρακτηριστικά… Σπανούλη (γρήγορος και διεισδυτικός).

Επίσης είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί «τριάρι» και το όνομα του Κώστα Καϊμακόγλου, που έμεινε ελεύθερος από το Μαρούσι, είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Ο 27χρονος άσος, που παίζει στις θέσεις «4» και «3» είχε την περασμένη σεζόν 13,1 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα στην Α1.

Έκλεισε ο Νίκολας, σιγουριά για Μπατίστ

Ο Ντρου Νίκολας επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για νέο διετές συμβόλαιο. «Back in Athens for two more years» (ξανά στην Αθήνα για δύο ακόμη χρόνια), έγραψε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ στο προφίλ του στο facebook. Στο μεταξύ, υπάρχει βεβαιότητα για την παραμονή και του Μάικ Μπατίστ. Μπορεί οι «πράσινοι» να του προσφέρουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και ο ίδιος να ζητεί κλειστό διετές, αλλά η χρυσή τομή θα βρεθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x