Ελλάδα

«Φωτογράφησε» Ολυμπιακό ο Μπιέλιτσα

Σε ομάδα της Ευρωλίγκας θέλει να αγωνιστεί ο Νεμάνια Μπιέλιτσα εφόσον δεν μετακομίσει στο ΝΒΑ (οι Τίμπεργουλφς έχουν τα δικαιώματά του). Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,09μ.) φέρεται να έχει προσυμφωνήσει με την Μπενετόν Τρεβίζο, αλλά ο ίδιος μιλώντας στον σερβικό Τύπο ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο «φωτογραφίζοντας» τον Ολυμπιακό.

Σε ομάδα της Ευρωλίγκας θέλει να αγωνιστεί ο Νεμάνια Μπιέλιτσα εφόσον δεν μετακομίσει στο ΝΒΑ (οι Τίμπεργουλφς έχουν τα δικαιώματά του). Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,09μ.) φέρεται να έχει προσυμφωνήσει με την Μπενετόν Τρεβίζο (που παίζει στα προκριματικά του Eurocup), αλλά ο ίδιος μιλώντας στον σερβικό Τύπο ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο «φωτογραφίζοντας» τον Ολυμπιακό.

«Ακόμη δεν ξέρω. Οι μάνατζερ κάνουν τη δουλειά τους κι εγώ δεν το σκέφτομαι. Είμαι μεταξύ Μινεσότα και Ευρώπης. Σύντομα θα ξέρω αν θα πάω στο ΝΒΑ. Αν παραμείνω στην Ευρώπη, προτεραιότητά μου είναι να παίξω σε μια ομάδα της Ευρωλίγκας. Είμαι 22 ετών και θέλω να αγωνιστώ στην κορυφαία διοργάνωση», δήλωσε ο Σέρβος διεθνής, που αυτές τις μέρες προπονείται υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει του Μουντομπάσκετ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x