Stoiximan Super League

Πρόεδρος ο Κωνσταντόπουλος!

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού είναι η επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να επικυρωθεί η εκλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου στο ΔΣ.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού είναι η επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να επικυρωθεί η εκλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου στο ΔΣ.

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος πρόεδρος θα έχει τουλάχιστον 14 ψήφους (12 του Τζίγκερ και άλλους δύο από τα αδέρφια Γιαννακόπουλους, που είναι ενήμεροι για τον νέο πρόεδρο και τον έχουν εγκρίνει).

Τελειώνει του στόπερ

Από την κατάληξη των υποθέσεων του Γκαλάς και του Κρις θα εξαρτηθεί η μεταγραφή του Μανουέλ ντα Κόστα στον Παναθηναϊκό. Αν δεν προκύψει κάτι θετικό με τους δύο πρώτους, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού της Γουέστ Χαμ.

Στο «τριφύλλι» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσει η μεταγραφή-βόμβα του Γκαλάς, όμως χρειάζεται ο Γάλλος στόπερ να μειώσει τις απαιτήσεις του από τα 5,5 εκατ. ευρώ αρχικά για δύο χρόνια σε 3 εκατ. ευρώ (πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ δεν δίνει ο Παναθηναϊκός). Ο 33χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ και όσο περνούν οι ημέρες και δεν βρίσκει ομάδα τόσο αυξάνονται οι ελπίδες στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Κρις, αύριο έχει ραντεβού με τη διοίκηση της Λιόν προκειμένου να δει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή δεν δεχθεί τη μείωση των αποδοχών του και αποχωρήσει. Πάντως, εκείνο που προκύπτει είναι ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τη Γουέστ Χαμ και την πλευρά του Ντα Κόστα, προκειμένου να μάθουν το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής. Χθες, στέλεχος της αγγλικής ομάδας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Πορτογάλο στόπερ. «Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση ακόμα, αλλά έχουμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις», τόνισε.

Τελειώνει και του Φερνάντες

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Ντάνιελ Φερνάντες στον Παναθηναϊκό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι «πράσινοι» είχαν νέες επαφές με τη διοίκηση της Μπόχουμ για την περίπτωση του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Όπως γράφει η «SportDay», οι Γερμανοί θα πάρουν ένα μικρό ποσό για να αποδεσμεύσουν τον 27χρονο γκολκίπερ, αν και το «τριφύλλι» φέρεται να προσπαθεί να τον πάρει ως ελεύθερο και απλώς να βάλει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Πάντως, το ζητούμενο είναι να έρθει ο παίκτης να υπογράψει και κατόπιν να μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Από την πλευρά του, ο Φερνάντες θα προσπαθήσει να πιέσει τους Γερμανούς, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να ντυθεί στα πράσινα. Μάλιστα, ο κ. Γόντικας φέρεται να επικοινώνησε με τον Πορτογάλο και του είπε να μην ανησυχεί, αφού οι συζητήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x