Stoiximan Super League

Η ενημέρωση του προέδρου

Πολύωρη συνεργασία με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ποια τα πρώτα μελήματά του. Την Πέμπτη στην Παιανία για να γνωρίσει την ομάδα. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για Γκαλάς. Ενοχλήσεις ο Σιμάο, πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τους διεθνείς.

Πολύωρη συνεργασία με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ο πρώην ηγέτης του Συνασπισμού ενημερώνεται για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αρμοδιότητές του και την Πέμπτη θα περάσει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για μία πρώτη γνωριμία με τον Νίκο Νιόπλια, τον Κάρλος Φρέιτας και τους ποδοσφαιριστές (μάλιστα θα παρακολουθήσει για κάποιες ημέρες την προετοιμασία).

Ο 37ος πρόεδρος στην ιστορία του «τριφυλλιού» θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Δημήτρη Γόντικα (που θα εξακολουθεί να χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα κάνοντας επαφές με μάνατζερ και παίκτες) και τον Φάνη Βουτσαρά, ενώ ανάμεσα στα πρώτα του μελήματα είναι να πραγματοποιήσει ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο, αλλά και τους φορείς που εμπλέκονται στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό.

Συνεχίζεται η προσπάθεια για Γκαλάς

Μάχη για την απόκτηση του Γουιλιάμ Γκαλάς δίνει ο Παναθηναϊκός. Ο 33χρονος αμυντικός αξιώνει 2 εκατ. ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο, αλλά οι «πράσινοι» δεν προσφέρουν ποσό μεγαλύτερου του 1,5 εκατ. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις (αν και τέτοια διάθεση δεν έχει δείξει καμία πλευρά) θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αντίθετα, υποχωρεί η υπόθεση του Μανουέλ Ντα Κόστα, αφού τα χρήματα που ζήτησε ο Πορτογάλος αμυντικός (1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) κρίθηκαν υπερβολικά.

Οι επαφές με την Μπόχουμ για τον Ντάνι Φερνάντες συνεχίζονται και εκτιμάται πως θα επέλθει συμφωνία. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να αποζημιώσουν τη γερμανική ομάδα, αλλά να καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη και να της παραχωρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Επαφές Γόντικα

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Γόντικας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είχε επαφές με παίκτες της ομάδας, ενώ συζήτησε για περίπου δύο ώρες με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κάρλος Φρέιτας για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Πρόβλημα ο Σιμάο, έρχονται οι διεθνείς

Ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο ένιωσε ο Σιμάο και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης. Η κατάσταση του Μοζαμβικανού μέσου θα εκτιμηθεί ξανά την Πέμπτη, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάντζιος και Λεοντίου.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Νιόπλιας μετρά αντίστροφα για την επάνοδο των διεθνών στις προπονήσεις. Οι Έλληνες διεθνείς (Τζόρβας, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης), καθώς και οι Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού, έχουν άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ενσωματωθεί στην αποστολή στις 30 του μήνα, όταν αυτή θα βρίσκεται στο Τορόντο.

* Δανεικός στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν θα δοθεί ο Μπράις Μουν. Ο Νασίφ Μόρις αναμένεται να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x