Ιταλία

Γκαλιάνι: «Έρχεται ο Παπασταθόπουλος»!

Τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μίλαν προανήγγειλε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport»! Ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι», τόνισε: «Έρχεται ο Παπασταθόπουλος στην Μίλαν. Δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά όλα είναι σε καλό δρόμο». Ο Παπασταθόπουλος θα υπογράψει, σύμφωνα με πληροφορίες, για πέντε χρόνια στη Μίλαν, με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μίλαν προανήγγειλε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello Sport»! Ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι» (και δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι), τόνισε: «Έρχεται ο Παπασταθόπουλος στην Μίλαν. Δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά όλα είναι σε καλό δρόμο».

Πληροφορίες, εξάλλου, αναφέρουν πως ο Παπασταθόπουλος θα υπογράψει για πέντε χρόνια (κι όχι για τέσσερα) στη Μίλαν, με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ!

Το Σάββατο (17/7) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Κυριακή θα πάει στη Γένοβα για να μαζέψει τα πράγματά του και να χαιρετήσει τους πρώην -όπως όλα δείχνουν- συμπαίκτες του.

Τη Δευτέρα (19/7) θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του, θα παρουσιαστεί και την Τρίτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Μάλιστα, τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στη Μίλαν και την Τζένοα για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού δημοσιεύσει το «calciomercato».

Όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο, επιθυμία των «ροσονέρι», από την αρχή, ήταν να φέρουν τον Έλληνα διεθνή στο Μιλάνο. Γι' αυτό, άλλωστε, μπήκαν «σφήνα» στις Ίντερ και Λάτσιο, που τον ήθελαν, επίσης. Για να φτάσει, όμως, η υπόθεση στο σημείο να απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, η Μίλαν έβαλε πολύ… νερό στο κρασί της.

Όπως τονίζει, χαρακτηριστικά, το «calciomercato», εκτός από τα 4,5 εκατ. ευρώ που αναγκάστηκε να βγάλει από την τσέπη του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να δελεάσει την Τζένοα, χρειάστηκε να συμφωνήσει και στην αντιπρόταση των Γενοβέζων για την παραχώρηση κάποιων εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της Μίλαν: του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι, του 20χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Ναμντί Οντουαμάντι και του 20χρονου επιτελικού μέσου από τη Σιέρα Λεόνε, Ρόντνει Στράσερ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x